Du kan lave kompot af andre slags bær og frugt, fx hindbær, jordbær, blåbær, skovbær, æble eller pære. Kompotten kan også erstattes af marmelade.
14778 kJ / 3532 kcal
1230 kJ / 294 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 6,6 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 51 % | 36,9 g |
Fedt: | 42,4 % | 14,1 g |
125 g
Smør
|
|
---|---|
¼ liter
Kærnemælk eller mælk
|
|
25 g
Gær
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
400 g
Hvedemel (ca. 7 dl)
|
150 g
Rensede rabarber i mindre stykker
|
|
---|---|
2½ spsk
Sukker
|
50 g
Blødt smør
|
|
---|---|
50 g
Sukker
|
|
50 g
Revet marcipan
|
2 spsk
Sammenpisket æg
|
|
---|---|
½ spsk
Perlesukker
|
|
1 spsk
Mandelflager
|