Marcipanhorn med rabarber

Marcipanhorn med rabarber

60+ min
Marcipanhorn med rabarber er lækre bløde gærdejs-horn med fyld af rabarberkompot og marcipanremonce. Uden for rabarbersæsonen kan marcipanhornene fyldes med fx hindbærkompot eller æblemos.
Mere inspiration

Prøv også at bage gammeldags kærnemælkshorn lavet med kærnemælksbutterdej.

Kærnemælkshorn
60+ min
Kærnemælkshorn
(4)
Velbekomme!
Variation

Du kan lave kompot af andre slags bær og frugt, fx hindbær, jordbær, blåbær, skovbær, æble eller pære. Kompotten kan også erstattes af marmelade.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3530 kJ / 3530 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1230 kJ / 294 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 6,9 % 5 g
Kulhydrat: 52,3 % 37,8 g
Fedt: 40,8 % 13,6 g

Ingredienser