Prøv også at bage gammeldags kærnemælkshorn lavet med kærnemælksbutterdej.
Du kan lave kompot af andre slags bær og frugt, fx hindbær, jordbær, blåbær, skovbær, æble eller pære. Kompotten kan også erstattes af marmelade.
14778 kJ / 3532 kcal
1230 kJ / 294 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 6,6 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 51 % | 36,9 g |
Fedt: | 42,4 % | 14,1 g |
Smør
|
125 g |
---|---|
Kærnemælk eller mælk
|
¼ liter |
Gær
|
25 g |
Sukker
|
2 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Hvedemel (ca. 7 dl)
|
400 g |
Rensede rabarber i mindre stykker
|
150 g |
---|---|
Sukker
|
2½ spsk |
Blødt smør
|
50 g |
---|---|
Sukker
|
50 g |
Revet marcipan
|
50 g |
Sammenpisket æg
|
2 spsk |
---|---|
Perlesukker
|
½ spsk |
Mandelflager
|
1 spsk |