Rabarberkage - Opskrifter - Arla

Rabarberkage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

En superlækker og frisk rabarberkage bagt i bradepande. Godt hvis du bager til mange. Vi serverer den med flødefraiche til. Du kan også bruge flødeskum, vaniljesauce eller cremefraiche.

Ingredienser

20 stykker pr. kage

Antal portioner

  • 200 g smør
  • 3 æg
  • 350 g sukker (ca. 4 dl)
  • 450 g hvedemel (ca. 7½ dl)
  • 1 spsk bagepulver
  • ½ tsk vaniljesukker
  • 4 dl mælk
  • 6 rabarber i mindre stykker (ca. 400 g)
  • ½ dl perlesukker

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret og lad det køle let af. Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker sammen og vend det i æggeblandingen skiftevis med smør og mælk. Hæld dejen i en smurt bradepande (ca. 3 x 25 x 35 cm). Fordel rabarberne herpå og drys med perlesukker. Bag kagen midt i ovnen og lad den køle af på en bagerist. Server med flødefraiche til.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.

Sådan bruger du flødefraiche

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 25060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,8 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: