Rabarbergalette

Rabarbergalette

60+ min Dessert

Rabarbergalette - en rustik tærte som bages uden tærteform. Galette er et udtryk, der stammer fra det franske køkken og betegner forskellige flade, runde tærter og kager, som bages uden form. Rabarberne kan lægges i sirligt mønster i rabarbergaletten som her - eller blot skæres i små stykker og fordeles på den rustikke tærtebund. Uanset udtrykket så smager rabarbergaletten helt vidunderligt - særligt med iskoldt flødeskum til...

Mere inspiration

Lyst til flere rabarbertærter? Så prøv denne skønne rabarbertærte med fyld af marcipan.

Velbekomme!
Serveringsforslag

Rabarbergaletten kan også serveres med vaniljeflødeis.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

23599 kJ / 5640 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1209 kJ / 289 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 5,1 % 3,6 g
Kulhydrat: 30,2 % 21,5 g
Fedt: 64,7 % 21,1 g
Relateret video
Sådan bruger du rabarber

Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.

Ingredienser