Rabarbergalette - en rustik tærte som bages uden tærteform. Galette er et udtryk, der stammer fra det franske køkken og betegner forskellige flade, runde tærter og kager, som bages uden form. Rabarberne kan lægges i sirligt mønster i rabarbergaletten som her - eller blot skæres i små stykker og fordeles på den rustikke tærtebund. Uanset udtrykket så smager rabarbergaletten helt vidunderligt - særligt med iskoldt flødeskum til...
Lyst til flere rabarbertærter? Så prøv denne skønne rabarbertærte med fyld af marcipan.
Rabarbergaletten kan også serveres med vaniljeflødeis.
23599 kJ / 5640 kcal
1209 kJ / 289 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 5,1 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 30,2 % | 21,5 g |
Fedt: | 64,7 % | 21,1 g |