Små kødboller med krydret rabarberkompot
45 min
•

Små sprøde kødboller og frisk og syrlig rabarberkompot.....forårs- og sommermad når det er bedst!
Ingredienser
Krydret rabarberkompot
300 g
Rabarber i korte stykker
|
|
---|---|
1
Stort finthakket løg (ca. 100 g)
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
3 spsk
Vand
|
|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
Kødboller
400 g
Hakket grisekød
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
½ bundt
Finthakkede forårsløg (ca. 50 g)
|
|
3 spsk
Sesamfrø
|
|
25 g
Smør
|
½ bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 50 g)
|
|
---|---|
2 dl
Fraiche
|
Tilbehør
1 kg
Kogte små nye kartofler
|
---|
Sådan gør du
Krydret rabarberkompot
Kødboller
Servering af små kødboller
Relateret video
Hvordan koger man nye kartofler
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
