Er du glad for kødboller, så prøv disse i lækker tomatsauce.
10489 kJ / 2507 kcal
430 kJ / 103 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 19,7 % | 5 g |
Kulhydrat: | 50,6 % | 12,8 g |
Fedt: | 29,7 % | 3,4 g |
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
Rabarber i korte stykker
|
300 g |
---|---|
Stort finthakket zittauerløg (ca. 100 g)
|
1 |
Finthakket rød chilipeber
|
1 spsk |
Vand
|
3 spsk |
Sukker (ca. 1½ dl)
|
125 g |
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
1 bundt |
Hakket grisekød (ca. 6% fedt)
|
400 g |
---|---|
Groft salt
|
¾ tsk |
Finthakkede forårsløg (ca. 50 g)
|
½ bundt |
Sesamfrø
|
3 spsk |
Smør
|
25 g |
Forårsløg i tynde ringe (ca. 50 g)
|
½ bundt |
---|---|
2 dl |
Kogte små nye kartofler
|
1 kg |
---|