Kan man få for meget kage med rabarber?
Hvis du synes at det er svært at skære de lange rabarberstængler over ved serveringen - så kan du lægge kortere stængler på tværs af tærteformen i stedet.
14317 kJ / 3422 kcal
1513 kJ / 362 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 4,8 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 32,5 % | 28,9 g |
Fedt: | 62,7 % | 25,6 g |
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.
Koldt smør
|
150 g |
---|---|
Hvedemel (ca. 3 dl)
|
175 g |
Sukker
|
2 spsk |
Sammenpisket æg
|
1 |
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
1 |
---|---|
Sukker (ca. ¾ dl)
|
75 g |
Revet marcipan
|
50 g |
Hvedemel
|
2 spsk |
Æg
|
1 |
½ dl | |
Rensede rabarber a ca. 30 cm (ca. 100 g)
|
3 stilke |
Flormelis
|
---|