Rabarbertærte med marcipan

Rabarbertærte med marcipan

60+ min Dessert

Rabarbertærte med sprød bund og fyld af marcipan. Rabarbernes syre og marcipanens sødme gør denne rabarbertærte til et smagfuldt indslag på kagebordet!

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

14441 kJ / 3451 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1527 kJ / 365 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 5,2 % 4,7 g
Kulhydrat: 32,3 % 29 g
Fedt: 62,5 % 25,8 g
Relateret video
Sådan bruger du rabarber

Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.

Ingredienser