Hvis du synes at det er svært at skære de lange rabarberstængler over ved serveringen - så kan du lægge kortere stængler på tværs af tærteformen i stedet.
14132 kJ / 3378 kcal
1494 kJ / 357 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 4,9 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 32,9 % | 28,9 g |
Fedt: | 62,2 % | 25,1 g |
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.
150 g
Koldt smør
|
|
---|---|
175 g
Hvedemel (ca. 3 dl)
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
1
Sammenpisket æg
|
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
---|---|
75 g
Sukker (ca. ¾ dl)
|
|
50 g
Revet marcipan
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
1
Æg
|
|
½ dl
Piskefløde eller cremefraiche 18%
|
|
3 stilke
Rensede rabarber a ca. 30 cm (ca. 100 g)
|
Flormelis
|
---|
2 dl
Piskefløde pisket til flødeskum - eller cremefraiche 18%
|
---|