Der findes flere forskellige teknikker til at snurre de klassiske snurrer. Du kan nøjes med at sno hver dejstrimmel stramt til den er ca. 20 cm lang og forme den til en snegl. Ved denne mere enkle metode spinges det trin over, hvor dejstrimlen deles i to (bukseben), som snoes hver for sig - inden de snoes sammen. Fordelen ved at dele hver dejstrimmel i to er, at du tydeligere ser lagene med remonce, hvilket giver en fin detalje i snurren. Heldigvis smager snurrerne jo lige godt - uanset hvordan de ser ud...
Lad rabarberkompotten dræne med en skål under. Gem rabarbersaften og server den med danskvand og isterninger.
Rabarbersnurrerne smager også godt efter en tur i fryseren - lun dem evt. i ovn eller på brødrister inden du serverer dem.
21232 kJ / 5075 kcal
1204 kJ / 288 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 5,5 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 55,5 % | 39,3 g |
Fedt: | 39 % | 12,7 g |
Har du fået lyst til flere smukke snurrer? Så prøv denne opskrift på de skønneste kardemommesnurrer.
300 g
Rabarber i mindre stykker
|
|
---|---|
½ spsk
Vand
|
|
75 g
Sukker
|
1 dl
Lunken vand
|
|
---|---|
25 g
Gær
|
|
1½ dl
Creme fraiche
|
|
50 g
Sukker
|
|
1
Æg
|
|
500 g
Hvedemel
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
100 g
Smør i små tern
|
100 g
Blødt smør
|
|
---|---|
100 g
Brun farin
|
|
100 g
Marcipan - groftrevet
|
½ dl
Kogende vand
|
|
---|---|
50 g
Sukker (ca. ½ dl)
|
Perlesukker
|
---|