Kærnemælkshorn
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 40 min
Fryseegnet
•
Kærnemælkshorn er en rigtig bager-klassiker. De fleste bagere laver kærnemælkshorn med gærdej, men traditionelt set er de med kærnemælks-butterdej. Denne opskrift på kærnemælkshorn er på gammeldags manér: med kærnemælksbutterdej, hindbærmarmelade og marcipan. Prøv dem - de smager dejligt!
Ingredienser
Kærnemælkshorn
200 g
Koldt smør
|
|
---|---|
200 g
Hvedemel
|
|
1 dl
Kærnemælk
|
100 g
Hindbærmarmelade
|
|
---|---|
100 g
Marcipan
|
|
1
Sammenpisket æg
|
Pynt
Flormelis
|
---|
Sådan gør du
Kærnemælkshorn
Kærnemælkshornene kan fryses ubagte. Tag dem ud og lad dem tø ½-1 time på køkkenbordet, før de bages.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12148 kJ / 2903 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1615 kJ / 386 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 5,4 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 35 % | 33,3 g |
Fedt: | 59,6 % | 26 g |