Kærnemælkshorn

Kærnemælkshorn

60+ min
Fryseegnet
Kærnemælkshorn er en rigtig bager-klassiker. De fleste bagere laver kærnemælkshorn med gærdej, men traditionelt set er de med kærnemælks-butterdej. Denne opskrift på kærnemælkshorn er på gammeldags manér: med kærnemælksbutterdej, hindbærmarmelade og marcipan. Prøv dem - de smager dejligt!
Mere inspiration

Er du mere til kærnemælkshorn bagt af gærdej skal du prøve denne opskrift.

Velbekomme!
Frysetip

Kærnemælkshornene kan fryses ubagte. Tag dem ud og lad dem tø ½-1 time på køkkenbordet, før de bages.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12053 kJ / 2881 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1603 kJ / 383 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 5 % 4,8 g
Kulhydrat: 38,4 % 36,2 g
Fedt: 56,6 % 24,5 g

Ingredienser