Kærnemælkshorn
Ny

Kærnemælkshorn

60+ min
Fryseegnet

Kærnemælkshorn er en rigtig bager-klassiker. De fleste bagere laver kærnemælkshorn med gærdej, men traditionelt set er de med kærnemælks-butterdej. Denne opskrift på kærnemælkshorn er på gammeldags manér: med kærnemælksbutterdej, hindbærmarmelade og marcipan. Prøv dem - de smager dejligt!

Mere inspiration

Er du mere til kærnemælkshorn bagt af gærdej skal du prøve denne opskrift.

Velbekomme!
Frysetip

Kærnemælkshornene kan fryses ubagte. Tag dem ud og lad dem tø ½-1 time på køkkenbordet, før de bages.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12239 kJ / 2925 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1628 kJ / 389 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 5,8 % 5,6 g
Kulhydrat: 34,1 % 32,7 g
Fedt: 60,1 % 26,4 g

Ingredienser