Rabarbertærte

Rabarbertærte

60+ min Dessert
Fryseegnet

En virkelig nem rabarbertærte uden bund, men med sprød tærtedej i siden og på toppen. Server den hjemmelavede rabarbertærte med iskoldt flødeskum - mums! Tærten kan også tilberedes med andre typer frugt, fx æble, pære, blommer eller bær - men så ER det jo ikke længere en rabarbertærte.

Mere inspiration

Når rabarberne er over os, så er det med at bruge dem i kager og desserter - her endnu en dejlig opskrift med rabarber.

Velbekomme!
Frysetip

Du kan fryse tærten inden bagning. Tø tærten op ved stuetemperatur og bag den.

Tip

Du kan lave tærten med en let jævnet sveskemos, eller med æbler, der er skåret i tynde skiver og drysset med kanelsukker (2 spsk sukker og 1½ spsk kanel). Til sveske- eller æbletærten kan du servere cremefraiche eller flødeskum.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13501 kJ / 3227 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1087 kJ / 260 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 3,4 % 2,2 g
Kulhydrat: 35,9 % 22,9 g
Fedt: 60,7 % 17,8 g
Relateret video
Sådan bruger du rabarber

Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.

Ingredienser