En virkelig nem tærte uden bund, men med sprød tærtedej i siden og på toppen af tærten. Server den med iskoldt flødeskum - mums! Tærten kan også tilberedes med andre typer frugt, fx æble, pære, blommer eller bær.
13501 kJ / 3227 kcal
1087 kJ / 260 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 3,4 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 35,9 % | 22,9 g |
Fedt: | 60,7 % | 17,8 g |
Du kan fryse tærten inden bagning. Tø tærten op ved stuetemperatur og bag den.
Du kan lave tærten med en let jævnet sveskemos, eller med æbler, der er skåret i tynde skiver og drysset med kanelsukker (2 spsk sukker og 1½ spsk kanel). Til sveske- eller æbletærten kan du servere cremefraiche eller flødeskum.
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.