8708 kJ / 2081 kcal
323 kJ / 77 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 25,5 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 59,4 % | 11,3 g |
Fedt: | 15,1 % | 1,3 g |
Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
1 kg
Skrubbede små kartofler
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
1 dl
Ufarvet lagereddike
|
|
---|---|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
250 g
Rabarber i tynde skiver
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
2 spsk
Ufarvet lagereddike
|
|
1½ spsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1
Agurk i tern (ca. 250 g)
|
|
---|---|
250 g
Grønne asparges i tynde, skrå skiver
|
|
50 g
Skyllede ærteskud
|
400 g
Stegt kød, fx kyllingefilet
|
|
---|---|
150 g
Ristet rugbrød
|