Når det er rabarbertid, er der ikke noget skønnere end at have rabarberkompot på lager.
10500 kJ / 2510 kcal
367 kJ / 88 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 34,5 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 39,4 % | 8,5 g |
Fedt: | 26,1 % | 2,6 g |
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.
Rabarber i 3 cm stykker
|
300 g |
---|---|
Rørsukker (ca. 1¼ dl)
|
100 g |
Vand
|
1 spsk |
Strimlede frisk basilikum
|
1 dl |
Rødspættefileter
|
500 g |
---|---|
Æg
|
1 |
Smør
|
25 g |
Rapsolie
|
1 spsk |
Sesamfrø
|
4 spsk |
Friskkværnet peber
|
|
Groft salt
|
1 tsk |
200 g | |
Skyllede, blandede babysalatblade
|
2 liter |
Agurk i stave (ca. 300 g)
|
1 |
Havsalt, fx læsø sydesalt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Kogte, skrabede nye kartofler
|
1 kg |
---|