11538 kJ / 2758 kcal
403 kJ / 96 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 30,8 % | 7,3 g |
Kulhydrat: | 36,3 % | 8,6 g |
Fedt: | 32,9 % | 3,6 g |
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.
300 g
Rabarber i 3 cm stykker
|
|
---|---|
100 g
Rørsukker (ca. 1¼ dl)
|
|
1 spsk
Vand
|
|
1 dl
Strimlede basilikumblade
|
500 g
Rødspættefileter
|
|
---|---|
1
Æg
|
|
25 g
Smør
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
4 spsk
Sesamfrø
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 tsk
Groft salt
|
200 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
2 liter
Skyllede, babysalatblade
|
|
1
Agurk i stave (ca. 300 g)
|
|
½ tsk
Havsalt, fx læsø sydesalt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 kg
Kogte, skrabede nye kartofler
|
---|