Stegte rødspættefileter og rabarberkompot

Stegte rødspættefileter og rabarberkompot

45 min Hovedret

Rabarber...det er forår og sommer. Den kommer til os, når vi trænger allermest til nye danske grøntsager og frugt.

Mere inspiration

Når det er rabarbertid, er der ikke noget skønnere end at have rabarberkompot på lager.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11657 kJ / 2786 kcal

Næringsindhold pr. 100g

407 kJ / 97 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 20,2 % 4,8 g
Kulhydrat: 55,4 % 13,3 g
Fedt: 24,4 % 2,7 g
Relateret video
Sådan bruger du rabarber

Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.

Ingredienser