Denne skønne hønsesalat vil også være fantastisk i pitabrød.
8905 kJ / 2128 kcal
341 kJ / 81 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 35,4 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 50,4 % | 10,1 g |
Fedt: | 14,2 % | 1,3 g |
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.
Kyllingefileter (ca. 500 g)
|
4 |
---|---|
Hønsebouillon
|
½ liter |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Smør
|
15 g |
---|---|
Karry
|
1 spsk |
Rødløg i ringe (ca. 75 g)
|
1 |
Lille fintsnittet fed hvidløg
|
1 |
250 g | |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Sirup eller honning
|
1 tsk |
Fintrevet frisk ingefær
|
1 spsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
Hoved salat, fx lolo bianco
|
1 |
---|---|
Moden mangofrugt (ca. 400 g)
|
1 |
Agurk (ca. 350 g)
|
1 |
Lune fuldkornspitabrød
|
6 |
---|