Lun kyllingesalat med pitabrød og karrydressing
45 min
•
Kylling og karry er altid en klassiker!
Ingredienser
4
Kyllingefileter (ca. 500 g)
|
|
---|---|
½ liter
Hønsebouillon
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Karrydressing
15 g
Smør
|
|
---|---|
1 spsk
Karry
|
|
1
Rødløg i ringe (ca. 75 g)
|
|
1
Lille fintsnittet fed hvidløg
|
|
250 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Sirup eller honning
|
|
1 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1
Hoved salat, fx lolo bianco
|
|
---|---|
1
Moden mangofrugt (ca. 400 g)
|
|
1
Agurk (ca. 350 g)
|
Tilbehør
6
Lune fuldkornspitabrød
|
---|
Sådan gør du
Karrydressing
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8905 kJ / 2128 kcal
Næringsindhold pr. 100g
341 kJ / 81 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 35,4 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 50,4 % | 10,1 g |
Fedt: | 14,2 % | 1,3 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.