Lun kyllingesalat med pitabrød og karrydressing

Nøglehulsmærket opskrift

Lun kyllingesalat med pitabrød og karrydressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Nøglehulsmærket opskrift

Kylling og karry er altid en klassiker!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 kyllingefileter
  • ½ liter hønsebouillon
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Karrydressing

  • 15 g smør
  • 1 spsk karry
  • 1 rødløg i ringe
  • 1 lille fintsnittet fed hvidløg
  • 250 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk sirup eller honning
  • 1 spsk fintrevet frisk ingefær
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 hoved salat, fx lolo bianco
  • 1 moden mangofrugt
  • 1 agurk

Tilbehør

  • 6 lune fuldkornspitabrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg kyllingefileterne i en sauterpande med bouillon og lad dem simre under låg i ca. 12 min. Drys fileterne med salt og peber og hold dem varme.

Karrydressing

Lad fedtstoffet blive varmt i en pande, tilsæt karry og lad det bruse af. Svits rødløg og hvidløg i ca. 3 min. Hæld løgene over i en skål og rør kvark i. Tilsæt citronsaft, sirup, ingefær, salt og peber. Smag til.

Skyl og slyng salatbladene og skær mango og agurk i tynde skiver. Skær kyllingekødet i skiver og anret med salat, mango, agurk og karrydressing. Server med lune pitabrød.

Tip

Kom lidt vand i karrydressingen, hvis du synes den er for tyk.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,7 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 12 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag