Pitabrød med coleslaw og stegt kylling

10 min
Arbejdstid: 10 min
Pitabrød med coleslaw og stegt kylling

Knasende og lækker coleslaw serveret i lunt pitabrød med stegt kylling. Denne coleslaw er lavet med sennep og smagssat fraiche med smag af hvidløg og parmesan - og derfor ikke sød, som den klassiske coleslaw. Med færdigkøbte pitabrød og stegt kylling kan du lave lækker aftensmad på bare 10 min. Også velegnet til madpakke og picnic.

Ingredienser

Coleslaw

2 dl Fraiche med parmesan & hvidløg
½ tsk Dijonsennep
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
200 g Fintstrimlet spidskål eller hvidkål
50 g Strimlede sukkerærter
½ bundt Radiser i skiver (ca. 50 g)
50 g Babysalatblade
250 g Stegt kyllingekød
4 Store lune pitabrød
Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Coleslaw

  • Rør fraiche, sennep, salt og peber sammen.
  • Tilsæt kål, sukkerærter og radiser og rør godt rundt. Smag til.
  • Server coleslawen sammen med salatblade, stegt kylling og pitabrød.

Det er lækkert at bruge grøntsager, der knaser i coleslaw´en. Gulerod, glaskål og grøn peberfrugt er bud på andre typer velegnede grøntsager.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11140 kJ / 2663 kcal

Næringsindhold pr. 100g

490 kJ / 117 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 19,1 % 5,5 g
Kulhydrat: 57,2 % 16,5 g
Fedt: 23,7 % 3,1 g
https://www.arla.dk/opskrifter/pitabrod-med-coleslaw-og-stegt-kylling/