Pitabrød med coleslaw og stegt kylling

Pitabrød med coleslaw og stegt kylling

20 min
Knasende og lækker coleslaw serveret i lunt pitabrød med stegt kylling. Denne coleslaw er uden sukker og derfor ikke sød, hvilket klæder den i denne kombination.

Sådan gør du

Coleslaw
  • Rør yoghurt, mayonnaise, sennep, salt og peber sammen.
  • Tilsæt kål, sukkerærter og radiser og rør godt rundt. Smag til.
  • Server coleslawen sammen med stegt kylling og pitabrød.
Energiindhold for hele retten:

8267 kJ / 1976 kcal

Næringsindhold pr. 100g

681 kJ / 163 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 22,2 % 8,9 g
Kulhydrat: 50,2 % 20,1 g
Fedt: 27,6 % 5,1 g
Mere inspiration

Bag dine pitabrød selv

Pitabrød
1 time
Pitabrød
(124)

Ingredienser

Coleslaw
1½ dl Græsk yoghurt
2 spsk Mayonnaise
2 tsk Dijonsennep
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
200 g Fintstrimlet spidskål eller hvidkål
50 g Strimlede sukkerærter
½ bundt Radiser i skiver (ca. 50 g)
300 g Stegt kyllingekød
4 Store lune pitabrød