Kyllingespyd

Kyllingespyd

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

30 min

En god opskrift, når der skal laves mange spyd. Perfekt til en buffet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Buffetret, giver 20 spyd

Antal portioner

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland ingredienserne til en jævn fars. Fordel farsen omkring 20 træspyd, der har ligget i vand i ca. ½ time. Læg spyddene på en bageplade med smurt alufolie. Steg øverst i ovnen. Server spyddene varme.

Tip

Man kan også anvende andre typer hakket kød - fx oksekød.

Stegetid

Ca. 10 min. ved 250° - traditionel ovn.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3930 kJ / 939 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,1 g
  • Protein: 68 %
  • Kulhydrat: 4 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag