Har du tid får spyddene kun mere smag, hvis de trækker (i køleskabet) et par timer med marinaden på. Læg evt. bambusspyddene i blød i vand ca. ½ time, så de ikke så nemt bliver brændt af.
4633 kJ / 1107 kcal
459 kJ / 110 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 45,7 % | 12,3 g |
Kulhydrat: | 15,7 % | 4,2 g |
Fedt: | 38,6 % | 4,8 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
2 tsk
Hel spidskommen
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
2 tsk
Garam masala
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2
Store hakkede fed hvidløg
|
|
2 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
2 tsk
Honning
|
|
3 spsk
Olivenolie
|
500 g
Rensede kyllingeinderfileter
|
|
---|---|
100 g
Skyllet grøn squash
|
|
2
Pillede rødløg (ca. 150 g)
|
|
1
Renset rød peberfrugt (ca. 150 g)
|