Kyllingespyd er lækker mad fra grill en dejlig forårs- eller sommeraften. Kyllingespyddene er nemme at tilberede, og du kan gøre det i god tid, så de lige er klar til at komme på grillen, før I skal spise. Kyllingespyd er også nemme at håndtere, hvis I serverer en buffet, og de ser festlige ud på bordet med deres mange farver. Kyllingespyddene kan godt sende smagløgene afsted på rejse ned til Middelhavet med smagen af bl.a. spidskommen, hvidløg og olivenolie.
Endnu en omgang lækre kyllingespyd...
Har du tid får spyddene kun mere smag, hvis de trækker (i køleskabet) et par timer med marinaden på. Læg evt. bambusspyddene i blød i vand ca. ½ time, så de ikke så nemt bliver brændt af.
4754 kJ / 1136 kcal
469 kJ / 112 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 41,2 % | 11,4 g |
Kulhydrat: | 15,1 % | 4,2 g |
Fedt: | 43,7 % | 5,5 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.