I stedet for at stege kyllingespydene på en havegrill kan du bruge en grillpande eller en almindelig pande - stegetiderne er cirka de sammen. Bruger du den almindelige pande kan du varme olien op i panden, i stedet for at pensle kyllingespydene. Steg ved kraftig til jævn varme.
9437 kJ / 2255 kcal
663 kJ / 158 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 25,6 % | 10 g |
Kulhydrat: | 33,4 % | 13 g |
Fedt: | 41 % | 7,3 g |
Lyst til flere kyllingespyd på grill?
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Creme fraiche
|
2½ dl |
---|---|
Finthakket rød peberfrugt
|
50 g |
Koncentreret tomatpuré
|
1 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Mild paprika
|
1 tsk |
Stødt chili
|
¾ tsk |
Cayennepeber
|
½ tsk |
Sukker
|
½ tsk |
Nektariner (ca. 125 g)
|
2 |
---|---|
Grøn peberfrugt i små tern (ca. 125 g)
|
1 |
Finthakket rødløg (ca. 50 g)
|
1 |
Finthakket rød chilipeber
|
1 tsk |
Friskpresset limesaft
|
1 spsk |
Honning
|
½ spsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Rensede kyllingeinderfileter (ca. 500 g)
|
12 |
---|---|
Grillspyd
|
8 |
Limefrugt i 16 små bidder
|
1 |
Rapsolie
|
1 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Tortillachips med salt
|
200 g |
---|