I stedet for at stege kyllingespydene på en havegrill kan du bruge en grillpande eller en almindelig pande - stegetiderne er cirka de sammen. Bruger du den almindelige pande kan du varme olien op i panden, i stedet for at pensle kyllingespydene. Steg ved kraftig til jævn varme.
9437 kJ / 2255 kcal
663 kJ / 158 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 25,6 % | 10 g |
Kulhydrat: | 33,4 % | 13 g |
Fedt: | 41 % | 7,3 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
2½ dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
50 g
Finthakket rød peberfrugt
|
|
1 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Mild paprika
|
|
¾ tsk
Stødt chili
|
|
½ tsk
Cayennepeber
|
|
½ tsk
Sukker
|
2
Nektariner (ca. 125 g)
|
|
---|---|
1
Grøn peberfrugt i små tern (ca. 125 g)
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 50 g)
|
|
1 tsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ spsk
Honning
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
12
Rensede kyllingeinderfileter (ca. 500 g)
|
|
---|---|
8
Grillspyd
|
|
1
Limefrugt i 16 små bidder
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
200 g
Tortillachips med salt
|
---|