Tilføj lidt ekstra grønt til kyllingespyddet for at gøre dem lidt mere farverige
8859 kJ / 2117 kcal
581 kJ / 139 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 33,4 % | 11,4 g |
Kulhydrat: | 42,2 % | 14,4 g |
Fedt: | 24,4 % | 3,8 g |
Flere skønne kyllingespyd - grillet og med spicy salsa.
250 g
Farvede cherrytomater i kvarte
|
|
---|---|
100 g
Grofthakkede soltørrede tomater
|
|
1 bundt
Fintsnittede forårsløg (ca. 100 g)
|
|
2
Finthakkede rødløg (ca. 100 g)
|
|
50 g
Lagret havartiost i små brud
|
|
2 dl
Basilikumblade
|
8
Grillspyd
|
|
---|---|
½ dl
Flydende honning
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Stødt chili
|
|
450 g
Kyllingefilet
|
|
8 skiver
Parmaskinke
|
4
Halve, grillede flutes (ca. 250 g)
|
---|