Honningmarinerede kyllingespyd

Honningmarinerede kyllingespyd

45 min
Lækre grillspyd med honningmarineret kylling og parmaskinke. Grillspydene serveres med en frisk tomatsalat med forårsløg, rødløg, modnet ost og basilikum og sprøde grillede flutes. Server de honningmarineret grillspyd på en varm sommerdag, når vejret er til et let aftensmåltid.

Sådan gør du

Tomatsalat
  • Vend alle ingredienserne sammen og stil det på køl indtil servering.
Honningmarineret kyllingespyd
  • Læg grillspyddene i vand. Rør honning, limesaft og chili sammen.
  • Skær kyllingefileterne i mindre stykker, læg dem i en skål og vend dem godt sammen med marinaden.
  • Sæt marinerede kyllingestykker og en skive parmaskinke på hvert spyd - lav 8 grillspyd i alt.
  • Grill spydene i ca. 3 min. på hver side på en grill eller grillpande.
  • Pensl undervejs med resten af marinaden.
  • Anret tomatsalaten på det grillede brød og server dem sammen med de grillede kyllingespyd.
Mere inspiration

Flere skønne kyllingespyd - grillet og med spicy salsa.

Velbekomme!
Tip

Tilføj lidt ekstra grønt til kyllingespyddet for at gøre dem lidt mere farverige

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8859 kJ / 2117 kcal

Næringsindhold pr. 100g

581 kJ / 139 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 33,4 % 11,4 g
Kulhydrat: 42,2 % 14,4 g
Fedt: 24,4 % 3,8 g

Ingredienser

Tomatsalat
Farvede cherrytomater i kvarte
250 g
Grofthakkede soltørrede tomater
100 g
Fintsnittede forårsløg (ca. 100 g)
1 bundt
Finthakkede rødløg (ca. 100 g)
2
Castello® Aged Havarti i små brud
50 g
Frisk basilikum
2 dl
Honningmarineret kyllingespyd
Grillspyd
8
Flydende honning
½ dl
Friskpresset limesaft
2 spsk
Stødt chili
½ tsk
Kyllingefilet
450 g
Parmaskinke
8 skiver
Halve, grillede flutes (ca. 250 g)
4