Honningmarinerede kyllingespyd
45 min
•
Lækre grillspyd med honningmarineret kylling og parmaskinke. Grillspydene serveres med en frisk tomatsalat med forårsløg, rødløg, modnet ost og basilikum og sprøde grillede flutes. Server de honningmarineret grillspyd på en varm sommerdag, når vejret er til et let aftensmåltid.
Ingredienser
Tomatsalat
250 g
Farvede cherrytomater i kvarte
|
|
---|---|
100 g
Grofthakkede soltørrede tomater
|
|
1 bundt
Fintsnittede forårsløg (ca. 100 g)
|
|
2
Finthakkede rødløg (ca. 100 g)
|
|
50 g
Lagret havartiost i små brud
|
|
2 dl
Basilikumblade
|
Honningmarineret kyllingespyd
8
Grillspyd
|
|
---|---|
½ dl
Flydende honning
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Stødt chili
|
|
450 g
Kyllingefilet
|
|
8 skiver
Parmaskinke
|
4
Halve, grillede flutes (ca. 250 g)
|
---|
Sådan gør du
Tomatsalat
Honningmarineret kyllingespyd
Tilføj lidt ekstra grønt til kyllingespyddet for at gøre dem lidt mere farverige
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8929 kJ / 2134 kcal
Næringsindhold pr. 100g
583 kJ / 139 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 33,1 % | 11,4 g |
Kulhydrat: | 42,7 % | 14,7 g |
Fedt: | 24,2 % | 3,8 g |