Karry-tomatgryde med ingefærkrydret kylling

30 min
Karry-tomatgryde med ingefærkrydret kylling

En supernem og hurtig gryderet med både syrlighed og sødme. Tomater og abrikoser byder ind med syrlighed, mens gulerødder, honning og rød peber klarer sødmen.

Ingredienser

¼ liter Karrysauce
1 dåse Hakkede tomater (ca. 400 g)
1 Rød peberfrugt i lange strimler (ca. 150 g)
2 Gulerødder i stave (ca. 150 g)
75 g Soltørrede abrikoser i strimler
2 tsk Honning
1 tsk Groft salt
15 g Smør
300 g Kyllingeinderfileter
2 spsk Fintrevet frisk ingefær
1 Stort knust fed hvidløg
½ tsk Groft salt

Tilbehør

4 dl Brune ris, parboiled - koges
100 g Babysalatblade

Sådan gør du

  • Bring karrysauce, tomater, peberfrugt, gulerødder, abrikoser, honning og salt i kog i en tykbundet gryde. Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 4 min. Smag til.
  • Lad imens smørret blive gyldent i en pande. Flæk kyllingeinderfileterne og steg dem ved kraftig varme og under omrøring i ca. 4 min. Tag panden af varmen og vend kyllingekødet med ingefær, hvidløg og salt. Smag til.
  • Kom karry-tomatsaucen i en varm skål. Drys kyllingekødet hen over og server sammen med ris og grøn salat.

Tip

  • En rest karrysauce kan fryses.
Relateret video Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.

https://www.arla.dk/opskrifter/karry-tomatgryde-med-ingefarkrydret-kylling/