Karry-tomatgryde med ingefærkrydret kylling
30 min
•

En supernem og hurtig gryderet med både syrlighed og sødme. Tomater og abrikoser byder ind med syrlighed, mens gulerødder, honning og rød peber klarer sødmen.
Ingredienser
¼ liter
Karrysauce
|
|
---|---|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
1
Rød peberfrugt i lange strimler (ca. 150 g)
|
|
2
Gulerødder i stave (ca. 150 g)
|
|
75 g
Soltørrede abrikoser i strimler
|
|
2 tsk
Honning
|
|
1 tsk
Groft salt
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
300 g
Kyllingeinderfileter
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1
Stort knust fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Tilbehør
4 dl
Brune ris, parboiled - koges
|
|
---|---|
100 g
Babysalatblade
|
Sådan gør du
Tip
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.
