8412 kJ / 2011 kcal
460 kJ / 110 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 26 % | 7 g |
Kulhydrat: | 56,3 % | 15,2 g |
Fedt: | 17,7 % | 2,2 g |
¼ liter
Karrysauce
|
|
---|---|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
1
Rød peberfrugt i lange strimler (ca. 150 g)
|
|
2
Gulerødder i stave (ca. 150 g)
|
|
75 g
Soltørrede abrikoser i strimler
|
|
2 tsk
Honning
|
|
1 tsk
Groft salt
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
400 g
Rensede kyllingeinderfileter
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1
Stort knust fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
240 g
Brune ris, parboiled - koges
|
|
---|---|
100 g
Babysalatblade
|