En favorit hos børnefamilierne.
8412 kJ / 2011 kcal
460 kJ / 110 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 26 % | 7 g |
Kulhydrat: | 56,3 % | 15,2 g |
Fedt: | 17,7 % | 2,2 g |
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.
¼ liter | |
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
1 dåse |
Rød peberfrugt i lange strimler (ca. 150 g)
|
1 |
Gulerødder i stave (ca. 150 g)
|
2 |
Soltørrede abrikoser i strimler
|
75 g |
Honning
|
2 tsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Smør
|
15 g |
---|---|
Rensede kyllingeinderfileter
|
400 g |
Fintrevet frisk ingefær
|
2 spsk |
Stort knust fed hvidløg
|
1 |
Groft salt
|
½ tsk |
Brune ris, parboiled - koges
|
240 g |
---|---|
Blandede babysalatblade
|
100 g |