Karry-tomatgryde med ingefærkrydret kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(36 vurderinger)

30 min

En supernem og hurtig gryderet med både syrlighed og sødme. Tomater og abrikoser byder ind med syrlighed, mens gulerødder, honning og rød peber klarer sødmen.

Ingredienser

Antal portioner

  • ¼ liter Karolines Køkken® Karrysauce Karrysauce
  • 1 dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
  • 1 rød peberfrugt i lange strimler (ca. 150 g)
  • 2 gulerødder i stave (ca. 150 g)
  • 75 g soltørrede abrikoser i strimler
  • 2 tsk honning
  • 1 tsk groft salt
  • 15 g smør
  • 400 g rensede kyllingeinderfileter
  • 2 spsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 stort knust fed hvidløg
  • ½ tsk groft salt

Tilbehør

  • 240 g brune ris, parboiled - koges
  • 100 g blandede babysalatblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring karrysauce, tomater, peberfrugt, gulerødder, abrikoser, honning og salt i kog i en tykbundet gryde. Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 4 min. Smag til.

Lad imens smørret blive gyldent i en pande. Flæk kyllingeinderfileterne og steg dem ved kraftig varme og under omrøring i ca. 4 min. Tag panden af varmen og vend kyllingekødet med ingefær, hvidløg og salt. Smag til.

Kom karry-tomatsaucen i en varm skål. Drys kyllingekødet hen over og server sammen med ris og grøn salat.

Tip

En rest karrysauce kan fryses.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,3 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: