Karry-tomatgryde med ingefærkrydret kylling
30 min

Karry-tomatgryde med ingefærkrydret kylling

En supernem og hurtig gryderet med både syrlighed og sødme. Tomater og abrikoser byder ind med syrlighed, mens gulerødder, honning og rød peber klarer sødmen.
Bedømmelse (31 vurderinger)

Min bedømmelse:

Karry-tomatgryde med ingefærkrydret kylling

En supernem og hurtig gryderet med både syrlighed og sødme. Tomater og abrikoser byder ind med syrlighed, mens gulerødder, honning og rød peber klarer sødmen.

Antal portioner
  • ¼ liter Karolines Køkken® Karrysauce
  • 1 dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
  • 1 rød peberfrugt i lange strimler (ca. 150 g)
  • 2 gulerødder i stave (ca. 150 g)
  • 75 g soltørrede abrikoser i strimler
  • 2 tsk honning
  • 1 tsk groft salt
  • 15 g smør
  • 400 g rensede kyllingeinderfileter
  • 2 spsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 stort knust fed hvidløg
  • ½ tsk groft salt

Tilbehør

  • 240 g brune ris, parboiled - koges
  • 100 g blandede babysalatblade

Fremgangsmåde:

Bring karrysauce, tomater, peberfrugt, gulerødder, abrikoser, honning og salt i kog i en tykbundet gryde. Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 4 min. Smag til.

Lad imens smørret blive gyldent i en pande. Flæk kyllingeinderfileterne og steg dem ved kraftig varme og under omrøring i ca. 4 min. Tag panden af varmen og vend kyllingekødet med ingefær, hvidløg og salt. Smag til.

Kom karry-tomatsaucen i en varm skål. Drys kyllingekødet hen over og server sammen med ris og grøn salat.

Tip

En rest karrysauce kan fryses.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,3 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 19 %
Print