8578 kJ / 2050 kcal
434 kJ / 104 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 33,9 % | 8,7 g |
Kulhydrat: | 32,3 % | 8,2 g |
Fedt: | 33,8 % | 4 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
250 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1½ tsk
Flydende honning
|
|
½ tsk
Stødt chili
|
|
½ tsk
Groft salt
|
700 g
Kyllingeoverlår
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
2 tsk
Rapsolie
|
|
---|---|
1 dl
Hoisinsauce
|
|
½ tsk
Groft salt
|
400 g
Afkølede, kogte glasnudler eller risnudler (af 100 g rå)
|
|
---|---|
400 g
Fintsnittet hvidkål eller spidskål
|
|
4
Gulerødder i tynde stave (ca. 200 g)
|
|
1 dåse
Afdryppede vandkastanjer i tynde skiver (ca. 140 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
2 dl
Frisk koriander
|
---|