Panko kylling med perlespeltsalat
30 min
•
&format=webp)
Lækre kyllingestykker stegt i pankorasp og citronskal serveret med en fyldig perlespeltsalat.
Ingredienser
2 dl
Vand
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
160 g
Perlespelt (ca. 2 dl)
|
Hvidløgsdressing
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Panko kylling
450 g
Kyllingefilet
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
25 g
Pankorasp (ca. 1 dl)
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 dl
Rapsolie
|
Perlespeltsalat
15 g
Smør
|
|
---|---|
250 g
Broccoli i tynde skiver
|
|
2
Strimlede gulerødder (ca. 100 g)
|
|
100 g
Fintsnittet spidskål
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
Ristede græskarkerner
|
---|
Sådan gør du
Hvidløgsdressing
Panko kylling
Perlespeltsalat
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9896 kJ / 2365 kcal
Næringsindhold pr. 100g
614 kJ / 147 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 23,9 % | 8,6 g |
Kulhydrat: | 27,8 % | 10 g |
Fedt: | 48,3 % | 8 g |
