Prøv en sprød rulle med kalvefilet, skinke og ost - nytænkt Cordon bleu.
10152 kJ / 2426 kcal
630 kJ / 151 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 22,7 % | 8,4 g |
Kulhydrat: | 27,3 % | 10,1 g |
Fedt: | 50 % | 8,5 g |
Vand
|
2 dl |
---|---|
Groft salt
|
¾ tsk |
Perlespelt (ca. 2 dl)
|
160 g |
2 dl | |
Lille knust fed hvidløg
|
1 |
Groft salt
|
¼ tsk |
Kyllingefilet
|
450 g |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Pankorasp (ca. 1 dl)
|
25 g |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Rapsolie
|
1 dl |
Smør
|
15 g |
---|---|
Broccoli i tynde skiver
|
250 g |
Strimlede gulerødder (ca. 100 g)
|
2 |
Fintsnittet spidskål
|
100 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Ristede græskarkerner
|
---|