Kyllingesalat med mælkebøtte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Brug ukrudtet fra haven som grønt i en kyllingesalat med mælkebøtte. Det er både lækkert og sjovt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

  • 1 agurk i mindre stykker (ca. 350 g)
  • 1 liter rensede mælkebøtteblade (ca. 35 g)
  • 1 liter renset hjertesalat (ca. 100 g)
  • 4 dl kamut - forkogte hvedekerner - koges
  • 4 stegte kyllingefileter i mindre stykker
  • 150 g hårdtristet landbrød i tern

Pynt

  • kronblade af mælkebøtte

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Pisk æggeblommer, hvidløg, sennep, limesaft og salt godt sammen. Vend det i fløden og stil dressingen tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag til.

Bland agurk, mælkebøtteblade og hjertesalat i et stort fladt fad. Fordel herpå de afkølede kamutkerner og kylling. Hæld dressingen over salaten og afslut med sprøde brødstykker og kronblade fra mælkebøtterne.

I stedet for mælkebøtteblade kan du bruge rucolasalatblade.

Tip

Rist brødet på brødrister eller under ovnens grill.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8660 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,3 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag