Pasta med topping af grillstegte rodfrugter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Dejlig pastaret, hvor både grøntsager og kød ryger i ovnen og bliver grillet - supernemt og med dejlig smag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g rodfrugter i små tern, fx gulerod, pastinak og rødbede
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 300 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 1½ tsk groft salt
  • 2 dl grofthakket bredbladet persille
  • 2 æbler i tern (ca. 250 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en tykbundet gryde. Kog pastaen ca. 8 min. til den er mør uden at være blød. Tag et par dl kogevand fra og lad pastaen dryppe af i en sigte. Bring ostesaucen i kog under omrøring i gryden og tilsæt den afdryppede pasta. Vend evt. lidt kogevand i pastaen, hvis du synes saucen bliver for fast.

Fordel imens rodfrugterne på den ene side af en bageplade med alufolie og vend med eddike. Smuldr det hakkede kød og fordel det ved siden af rodfrugterne. Drys det hele med salt og grill rodfrugter og kød øverst i ovnen. Løsn kødet fra hinanden og bland det med de grillede grøntsager og persille.

Kom pasta og ostesauce i en stor varm skål og drys rodfrugter og kød over. Pynt med friske æbletern og server straks.

Grill

Ca. 10 min.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 53,3 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: