Pasta med topping af grillstegte rodfrugter
30 min
•

Dejlig pastaret, hvor både grøntsager og kød ryger i ovnen og bliver grillet - supernemt og med dejlig smag.
Ingredienser
2½ liter
Vand
|
|
---|---|
3 tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret fuldkornspasta, fx spiraler
|
|
4 dl
Ostesauce
|
600 g
Rodfrugter i små tern, fx gulerod, pastinak og rødbede
|
|
---|---|
2 spsk
Hvidvinseddike
|
|
300 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
2 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
2
Æbler i tern (ca. 250 g)
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9159 kJ / 2189 kcal
Næringsindhold pr. 100g
394 kJ / 94 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 23,7 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 54 % | 12,5 g |
Fedt: | 22,3 % | 2,4 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
