Pasta med topping af grillstegte rodfrugter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

Dejlig pastaret, hvor både grøntsager og kød ryger i ovnen og bliver grillet - supernemt og med dejlig smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g rodfrugter i små tern, fx gulerod, pastinak og rødbede
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 300 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 1½ tsk groft salt
  • 2 dl grofthakket bredbladet persille
  • 2 æbler i tern (ca. 250 g)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en tykbundet gryde. Kog pastaen ca. 8 min. til den er mør uden at være blød. Tag et par dl kogevand fra og lad pastaen dryppe af i en sigte. Bring ostesaucen i kog under omrøring i gryden og tilsæt den afdryppede pasta. Vend evt. lidt kogevand i pastaen, hvis du synes saucen bliver for fast.

Fordel imens rodfrugterne på den ene side af en bageplade med alufolie og vend med eddike. Smuldr det hakkede kød og fordel det ved siden af rodfrugterne. Drys det hele med salt og grill rodfrugter og kød øverst i ovnen. Løsn kødet fra hinanden og bland det med de grillede grøntsager og persille.

Kom pasta og ostesauce i en stor varm skål og drys rodfrugter og kød over. Pynt med friske æbletern og server straks.

Grill

Ca. 10 min.

Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 53,3 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag