Ca. ½ time ved 250° - traditionel ovn.
7146 kJ / 1708 kcal
331 kJ / 79 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 17 % | 3,3 g |
Kulhydrat: | 48,6 % | 9,4 g |
Fedt: | 34,4 % | 3,1 g |
800 g
Kartofler i stave
|
|
---|---|
1½ spsk
Rapsolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
1
Knoldselleri i stave (ca. 400 g)
|
|
---|---|
3
Rødbeder i stave (ca. 400 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
175 g
Revet tex mex ost
|
225 g
Fintsnittet savojkål
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1½ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
1½ dl
Grofthakket bredbladet persille
|
75 g
Bresaola - lufttørret okseinderlår, i tynde skiver
|
---|