Ostegratinerede rodfrugter med savojkålssalat
45 min
•
Uhm! Rodfrugter bagt i ovnen og med et ekstra pift og spark af smeltet ost med chili.
Ingredienser
800 g
Kartofler i stave
|
|
---|---|
1½ spsk
Rapsolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
1
Knoldselleri i stave (ca. 400 g)
|
|
---|---|
3
Rødbeder i stave (ca. 400 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
175 g
Revet tex mex ost
|
Savojkålssalat
225 g
Fintsnittet savojkål
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1½ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
1½ dl
Grofthakket bredbladet persille
|
75 g
Bresaola - lufttørret okseinderlår, i tynde skiver
|
---|
Sådan gør du
Savojkålssalat
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7146 kJ / 1708 kcal
Næringsindhold pr. 100g
331 kJ / 79 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 17 % | 3,3 g |
Kulhydrat: | 48,6 % | 9,4 g |
Fedt: | 34,4 % | 3,1 g |