8688 kJ / 2076 kcal
388 kJ / 93 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 24 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 53,7 % | 12,3 g |
Fedt: | 22,3 % | 2,3 g |
250 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
2 dl
Vand
|
|
2
Skrællede søde kartofler i små tern (ca. 300 g)
|
|
2 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
2
Røde chilipebre uden kerner og vægge - i tynde ringe
|
|
2
Store hakkede fed hvidløg
|
|
2 tsk
Stødt spidskommen
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
1 dåse
Kidneybønner (ca. 400 g)
|
1
Avocado i lange skiver (ca. 125 g)
|
|
---|---|
2
Limefrugter i både
|
|
2 dl
Frisk koriander
|
|
1½ dl
Fraiche
|
160 g
Brune ris, parboiled - koges
|
---|