Chili con carne med søde kartofler og avocado

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Chili con carne med ekstra fyld af søde kartofler smager dejligt og ser smukt ud. Chili con carne er en super ret, både til dig selv og når du skal lave mad til mange. Og med det farverige tilbehør kan det nemt gøre det ud for uformel gæstemad.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 1 dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
  • 2 dl vand
  • 2 skrællede søde kartofler i små tern (ca. 300 g)
  • 2 spsk koncentreret tomatpuré
  • 2 røde chilipebre uden kerner og vægge - i tynde ringe
  • 2 store hakkede fed hvidløg
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • 1½ tsk groft salt
  • 1 dåse røde kidneybønner (ca. 400 g)

Tilbehør

  • 160 g brune ris, parboiled - koges

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kødet i en tykbundet gryde og skru op til kraftig varme. Svits kødet i ca. 3 min. til det smuldrer og skifter farve. Tilsæt tomater, vand, søde kartofler, tomatpuré, chili (gem lidt til pynt), hvidløg, spidskommen og salt. Bring i kog og kog ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Skyl bønnerne godt og lad dem dryppe af i en sigte. Tilsæt bønner og kog i yderligere ca. 5 min., stadig under låg. Smag til.

Server chili con carne sammen med avocado, limebåde, korianderblade, fraiche og nykogte ris.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,2 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag