Ca. 1 time ved 200°.
Hvis du bage kartoflerne ved varmluft, kan du bage dem sammen med noget andet, fx havregrynsbrød, så du fylder ovnen op. Regn med at sænke temperaturen 20-25° når du går fra traditionel ovn til varmluft ovn.
10581 kJ / 2529 kcal
409 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 22,4 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 51,1 % | 12,3 g |
Fedt: | 26,5 % | 2,9 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
4
Skrubbede bagekartofler (ca. 1 kg)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
2
Majskolber (ca. 500 g)
|
|
---|---|
10 g
Smør
|
|
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber (ca. spsk)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
3 spsk
Sød chilisauce
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
200 g
Cherrytomater i kvarte (ca. g)
|
|
1
Avocado i lange strimler (ca. 150 g)
|
|
2 dl
Frisk koriander
|
|
½ tsk
Havsalt
|