Hvis du bage kartoflerne ved varmluft, kan du bage dem sammen med noget andet, fx havregrynsbrød, så du fylder ovnen op. Regn med at sænke temperaturen 20-25° når du går fra traditionel ovn til varmluft ovn.
10840 kJ / 2591 kcal
419 kJ / 100 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 21,2 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 50,2 % | 12,4 g |
Fedt: | 28,6 % | 3,2 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
Skrubbede bagekartofler (ca. 1 kg)
|
4 |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Majskolber (ca. 500 g)
|
2 |
---|---|
Smør
|
10 g |
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
400 g |
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
1 tsk |
Friskpresset limesaft
|
1 spsk |
Finthakket rød chilipeber (ca. spsk)
|
1 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
2 dl | |
Sød chilisauce
|
3 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Cherrytomater i kvarte (ca. g)
|
200 g |
Avocado i lange strimler (ca. 150 g)
|
1 |
Frisk koriander
|
2 dl |
Havsalt
|
½ tsk |