Bagte auberginer og kartofler

Bagte auberginer og kartofler

1 timer Hovedret
Ovnbagte auberginer, kartofler og hvidløg vendt med tomater, persille og salatost. Bagte auberginer er en dejlig vegetarret - men er også et fantastisk tilbehør til aftensmaden, hvor kød indgår. De bagte auberginer giver sammen med de andre bagte grøntsager en dejlig smagsoplevelse i samspil med salatost, hvidløg, tomager og persille.
Mere inspiration

Auberginer smager rigtig godt i denne lasagne.

Velbekomme!
Serveringsforslag

Retten kan suppleres med lidt grøn salat og godt brød. Den fungerer også godt som tilbehør til fx grillet eller stegt kød og så rækker portionen til 8 personer.

Tips

Du kan krydre de bagte auberginer med chili - alt efter smag.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2220 kJ / 2220 kcal

Næringsindhold pr. 100g

295 kJ / 71 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 13,3 % 2,3 g
Kulhydrat: 44,6 % 7,7 g
Fedt: 42,1 % 3,4 g

Ingredienser