Ca. 40 min. ved 200° - varmluft.
Retten kan suppleres med lidt grøn salat og godt brød. Den fungerer også godt som tilbehør til fx grillet eller stegt kød og så rækker portionen til 8 personer.
Du kan krydre de bagte auberginer med chili - alt efter smag.
9242 kJ / 2209 kcal
293 kJ / 70 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 13,8 % | 2,4 g |
Kulhydrat: | 43,3 % | 7,5 g |
Fedt: | 42,9 % | 3,4 g |
Auberginer smager rigtig godt i denne lasagne.
Auberginer (ca. 1200 g)
|
3 |
---|---|
Vaskede aspargeskartofler
|
1 kg |
Fed hvidløg (med skal)
|
12 |
Små sorte oliven, fx nicoise
|
150 g |
Olivenolie
|
3 spsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Tomater, i mindre stykker (ca. 500 g)
|
4 |
---|---|
Hakket bredbladet persille
|
1 dl |
Salatost i tern
|
200 g |
Friskkværnet peber
|