Oksebov i rødvinssauce

60+ min Hovedret

Klassisk simreret med auberginer og rødløg. Som drys en variation over den italienske gremolata.

Oksebov i rødvinssauce
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

34269 kJ / 8190 kcal

Energifordeling:
Fiber: 42,9 g
Protein: 27,6 %
Kulhydrat: 19,8 %
Fedt: 52,4 %
Alkohol: 0,2 %
Forbered i god tid

Oksebov i rødvinssauce kan tilberedes dagen før.

Tip

Det er en stor portion kød, men det svinder temmelig meget ved tilberedningen.

Drikkevarer

Kraftig rødvin, fx rioja crianza vil være god både i og til retten.

Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser