Oksebov i rødvinssauce

Oksebov i rødvinssauce

60+ min Hovedret
Klassisk simreret med auberginer og rødløg. Som drys en variation over den italienske gremolata.
Velbekomme!
Forbered i god tid

Oksebov i rødvinssauce kan tilberedes dagen før.

Tip

Det er en stor portion kød, men det svinder temmelig meget ved tilberedningen.

Drikkevarer

Kraftig rødvin, fx rioja crianza vil være god både i og til retten.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

34267 kJ / 8190 kcal

Næringsindhold pr. 100g

620 kJ / 148 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 27,6 % 10,1 g
Kulhydrat: 19,8 % 7,2 g
Fedt: 52,4 % 8,8 g
Alkohol: 0,2 %
Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser