Åben lasagne med aubergine og grønkålspesto

Åben lasagne med aubergine og grønkålspesto

40 min Hovedret

Den åbne lasagne med aubergine og grønkålspesto når du ønsker en hovedret uden kød - også til gæster. Grønkålspestoen smager fantastisk og gør lasagnen ekstra cremet. Den åbne lasagne er ikke kun en fryd for dine smagsløg, men også en fryd for øjnene. Det er en ret der imponerer dine gæster, både med smag og udseende - og så er det jo "bare" lasagne.

Mere inspiration

Server evt. hjemmebagt flutes til den åbne lasagne.

Velbekomme!
Tip

Du kan skifte grønkålen i pestoen ud med basilikum eller persille og stadig få en ny, anderledes og meget velsmagende pesto.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8848 kJ / 2115 kcal

Næringsindhold pr. 100g

226 kJ / 54 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 21 % 2,8 g
Kulhydrat: 34,7 % 4,6 g
Fedt: 44,3 % 2,7 g

Ingredienser