Server evt. hjemmebagt flutes til den åbne lasagne.
Du kan skifte grønkålen i pestoen ud med basilikum eller persille og stadig få en ny, anderledes og meget velsmagende pesto.
6976 kJ / 1667 kcal
179 kJ / 43 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 22 % | 2,3 g |
Kulhydrat: | 24 % | 2,5 g |
Fedt: | 54 % | 2,6 g |
Auberginer i ½ cm tynde skiver (ca. 525 g)
|
2 |
---|---|
Groft salt
|
1½ tsk |
Skyllet grønkål
|
200 g |
---|---|
Græskarkerner
|
50 g |
Lille fed hvidløg
|
1 |
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
175 g |
1 dl | |
Friskpresset limesaft
|
2 spsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Kogende vand
|
2½ liter |
---|---|
Groft salt
|
2 tsk |
Friske lasagneplader
|
300 g |