Åben lasagne med aubergine og grønkålspesto

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

40 min

Den åbne lasagne med aubergine og grønkålspesto når du ønsker en hovedret uden kød. Grønkålspestoen smager fantastisk og gør lasagnen ekstra cremet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Grønkålspesto

  • 2½ liter kogende vand
  • 2 tsk groft salt
  • 300 g friske lasagneplader

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend aubergineskiver og salt sammen i en skål og lad dem trække i ca. ½ time. Dup aubergineskiverne med køkkenrulle og fordel dem på 2 plader med bagepapir. Spray med fedtstof og bag dem i ovnen - til de er gyldne.

Grønkålspesto

Riv imens grønkålsbladene af stilken. Læg ⅔ af bladene i et dørslag og overhæld dem med kogende vand. Kom græskarkerner og hvidløg i en blender og blend ved hurtigste hastighed i ca. 10 sek. Tilsæt de blancherede grønkål, 100 g af osten, cremefraiche, lime, salt og peber. Blend, stadig ved hurtigste hastighed i ca. 1 min. - til pestoen er ensartet og cremet.

Skær lasagnepladerne i 24 stykker (ca. 9 x 14 cm). Bring vand og salt i kog. Kog pastapladerne i ca. 3 min. til pastaen er mør uden at være blød. Hæld det til afdrypning i et dørslag.

Saml lasagnen lagvis, på en plade med bagepapir, i 4 portioner. Hver portion består af 2 pastaplader, (lagt forskudt ovenpå hinanden) herpå pesto og aubergine - gentag 2 gange. Slut af med at fordele resten af osten og grønkålsbladene på de 4 portioner. Bag lasagnen midt i ovnen - til osten er smeltet. Flyt forsigtigt pakkerne over på serveringstallerkerne.

Bagetid for auberginer

Ca. 15 min. ved 225° - varmluft.

Bagetid for lasagne

Ca. 5 min. ved 225° - varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 47 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag