Ca. 15 min. ved 225° - varmluft.
Ca. 5 min. ved 225° - varmluft.
Du kan skifte grønkålen i pestoen ud med basilikum eller persille og stadig få en ny, anderledes og meget velsmagende pesto.
6563 kJ / 1569 kcal
169 kJ / 40 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 21,8 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 25,3 % | 2,5 g |
Fedt: | 52,9 % | 2,4 g |
Server evt. hjemmebagt flutes til den åbne lasagne.
2
Auberginer i ½ cm tynde skiver (ca. 525 g)
|
|
---|---|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Smørspray
|
200 g
Skyllet grønkål
|
|
---|---|
50 g
Græskarkerner
|
|
1
Lille fed hvidløg
|
|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
1 dl
Creme fraiche
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2½ liter
Kogende vand
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
|
300 g
Friske lasagneplader
|