Ca. 45 min. ved 200° - traditionel ovn.
I stedet for friske lasagneplader kan du bruge 400 g tørrede lasagneplader.
26689 kJ / 6379 kcal
499 kJ / 119 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 20,8 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 30,6 % | 9 g |
Fedt: | 48,6 % | 6,6 g |
Velsmagende og vegetarisk lasagne.
Bacon i tynde skiver
|
150 g |
---|---|
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
800 g |
Auberginer i store tern (ca. 500 g)
|
2 |
Hakkede zittauerløg (ca. 300 g)
|
4 |
Grofthakkede soltørrede tomater
|
50 g |
Hakkede tomater (a ca. 400 g)
|
2 dåser |
Tør rødvin, fx chianti
|
4 dl |
Sukker
|
2 tsk |
Groft salt
|
4 tsk |
Friskkværnet peber
|
Friske lasagneplader
|
600 g |
---|---|
Mornaysauce
|
½ liter |
Piskefløde
|
½ liter |
Rasp
|
2 spsk |
Landbrød
|
400 g |
---|---|
Grøn salat
|
600 g |