Hvis du bager brødet ved varmluft, kan du bage det sammen med noget andet, fx fiskelasagne, så du fylder ovnen op. Regn med at sænke temperaturen 20-25° når du går fra traditionel ovn til varmluft ovn. Ca. ½ time ved 175° - varmluft ovn.
14587 kJ / 3486 kcal
992 kJ / 237 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 12 % | 7 g |
Kulhydrat: | 70,2 % | 41 g |
Fedt: | 17,8 % | 4,8 g |
50 g
Smør
|
|
---|---|
4 dl
Mælk
|
|
1 dl
Yoghurt naturel
|
|
50 g
Gær
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
2 tsk
Sukker
|
|
100 g
Grovvalsede havregryn (ca. 2½ dl)
|
|
700 g
Hvedemel
|
1
Sammenpisket æg
|
---|
Grovvalsede havregryn
|
---|