Prøv også dette lækre grovbrød.
Det er vigtigt, at støbejernsgryden er godt varm, inden du kommer dejen heri - ellers vil brødet sætte sig fast i bunden af gryden. Du kan også bage brødet i en stegeso, fx en Rømertopf. Størrelsen på gryden/stegesoen er ikke så afgørende. Bager du brødet i en mindre gryde, så bliver det højt og følger grydens form. Anvender du en større gryde, så får du et større og lidt fladere brød.
7244 kJ / 1731 kcal
787 kJ / 188 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 11,4 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 84,5 % | 39,1 g |
Fedt: | 4,1 % | 0,9 g |
Se hvordan du laver verdens bedste brød her. Verdens bedste brød. Og nok også verdens nemmeste brød. Verdens bedste brød består af kun 4 ingredienser: vand, gær, salt og mel. Og endnu bedre: brødet skal slet hverken æltes eller formes.