Verdens bedste brød. Og nok også verdens nemmeste brød. Verdens bedste brød består af kun 4 ingredienser: vand, gær, salt og mel. Og endnu bedre: brødet skal slet hverken æltes eller formes. Hemmeligheden bag verdens bedste brød er, at det bages i en gryde i ovnen. Bagning i gryde holder dampen inde og giver brødet en saftig krumme og en knasende sprød skorpe. Verdens bedste brød slår aldrig fejl - prøv det!
Er du blevet bidt af at bage grydebrød, så prøv også dette lækre grydebrød med fuldkorn.
7244 kJ / 1731 kcal
787 kJ / 188 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 11,4 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 84,5 % | 39,1 g |
Fedt: | 4,1 % | 0,9 g |
Det er vigtigt, at støbejernsgryden er godt varm, inden du kommer dejen heri - ellers vil brødet sætte sig fast i bunden af gryden. Du kan også bage brødet i en stegeso, fx en Rømertopf.