Langtidshævet bradepandebrød
1 time 5 min
•
Dejlig koldhævet brød, som kan varieres i smag med forskellige krydderurter.
Ingredienser
3 dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
---|---|
2 dl
A38 naturel
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
10 g
Gær
|
|
100 g
Rugmel
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
500 g
Hvedemel
|
|
1 spsk
Olivenolie til pensling
|
Flagesalt
|
|
---|---|
Evt. tørret oregano - eller andre tørrede eller friske krydderurter.
|
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 25 min. ved 225° - traditionel ovn.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9746 kJ / 2329 kcal
Næringsindhold pr. 100g
854 kJ / 204 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,2 g |
Protein: | 10,5 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 75,1 % | 37,7 g |
Fedt: | 14,4 % | 3,3 g |