Brioche pølsebrød
12 timer
•
Arbejdstid: 20 min
Fryseegnet
•
Hjemmelavede pølsebrød, de er bare super lækre. Brioche pølsebrød er noget ud over det sædvanlige, og værd at bruge tid på, hvis du er en af dem, der kan lide at bage. Skal du gå all in med opskriften på pølsebrød - så prøv denne luksusudgave.
Ingredienser
Brioche pølsebrød
1 dl
Kold mælk
|
|
---|---|
25 g
Gær
|
|
5
Æg (ca. 2½ dl)
|
|
2 tsk
Sukker
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
550 g
Hvedemel
|
|
200 g
Blødt smør i mindre stykker
|
1
Sammenpisket æg - til pensling
|
---|
Sådan gør du
Brioche pølsebrød
Du kan godt lave brioche pølsehornene uden maskine, men det er svært at opnå samme meget luftige resultat. Ælt i hånden, så meget du orker!
Brioche pølsehornene kan fryses. Lun dem inden serveringen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
16205 kJ / 3873 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1348 kJ / 322 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 9,7 % | 7,7 g |
Kulhydrat: | 43,7 % | 34,7 g |
Fedt: | 46,6 % | 17 g |
Relateret video
Brioche pølsebrød
Lækre hjemmelavede pølsebrød. Brioche pølsebrød er noget ud over det sædvanlige, og værd at bruge tid på, hvis du er en af dem, der kan lide at bage.