Ca. 20 min. ved 175° - traditionel ovn.
8077 kJ / 1930 kcal
720 kJ / 172 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 5,1 % | 2,1 g |
Kulhydrat: | 56,1 % | 23,8 g |
Fedt: | 38,3 % | 7,5 g |
Alkohol: | 0,5 % |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
4
Modne ferskner eller nektariner
|
---|
1 dl
Honning, fx lynghonning
|
|
---|---|
1 spsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
1½ spsk
Ferskenlikør (fx crème de Pèches)
|
4 skiver
Sødmælksfranskbrød (ca. 1½ cm tykke)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
2 tsk
Rørsukker
|
|
1½ dl
Piskefløde
|
Rosmarinkviste
|
---|