Arla nu
Opskrifter
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Artikler
Indkøbsliste
Madplaner
Om Arla Karolines Køkken®
Karolines Kogebøger
Køb kogebøger
Ugens madplaner på mail
Produkter
Alle brands
Arla Karolines Køkken®
Cheasy®
Matilde®
Buko®
Riberhus®
Kærgården®
Castello®
Lurpak®
Arla Unika®
Arla® Protein
Arla® Øko
Arla® LactoFREE
Baby&Me® Organic
Arla® Klovborg
Yoggi®
Arla® 24
Arla A38®
Arla Cultura®
Arla Protino®
Arla®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Om Arla
Bæredygtighed
Arla
Opskrifter
Langtidshævet focaccia med stilktomater
Langtidshævet focaccia med stilktomater
60+ min
•
Kommentarer
Focaccia er et fladbrød i familie med pizzaen. Her i en rustik version med smukke stilktomater og ost på toppen.
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 25 min. ved 250° - traditionel ovn.
Dag 1
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt mel og salt.
Ælt dejen til den er blank og smidig - gerne i en røremaskine i ca. 8 min.
Dæk skålen med fx en stor plasticpose og stil dejen til hævning i køleskabet til næste dag eller mindst 8 timer.
Dag 2
Hæld den bløde dej over i en bradepande med bagepapir. Glat dejen godt ud med våde fingre - ca. 1 cm tyk.
Fordel tomater og salatost herpå og tryk dem let ned i dejen.
Bag brødet midt i ovnen til det er gyldent.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11704 kJ / 2797 kcal
Næringsindhold pr. 100g
680 kJ / 163 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
1,3 g
Protein:
17,4 %
7 g
Kulhydrat:
66,3 %
26,6 g
Fedt:
16,3 %
3 g
Ingredienser
Dag 1
Gær
10 g
Koldt vand
6 dl
Tipo 00 hvedemel
650 g
Groft salt
2 tsk
Dag 2
Cherrytomater på stilk
250 g
Salatost i tern
200 g
Andre gode forslag
60+ min
Verdens bedste brød
(58)
60+ min
Surdejsbrød
(25)
60+ min
Koldhævede boller
(56)
60+ min
Langtidshævet brød
(54)
60+ min
Rugbrød
(40)
60+ min
Brioche brød
(8)
Se mere
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Køb merchandise