Langtidshævet focaccia med stilktomater

Bedømmelse

(10 vurderinger)

60+ min

Focaccia er et fladbrød i familie med pizzaen. Her i en rustik version med smukke stilktomater og ost på toppen.

Ingredienser

12 stykker

Antal portioner

Dag 1

  • 10 g gær
  • 5 dl koldt vand
  • 500 g italiensk hvedemel, fx Tipo 00
  • 2 tsk groft salt

Dag 2

Sådan gør du

Sådan gør du

Dag 1

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt mel og salt. Ælt dejen til den er blank og smidig - gerne i en røremsakine i ca. 8 min. Dejen skal stadig være klistret. Dæk skålen med fx en stor plasticpose og stil dejen til hævning i køleskabet til næste dag eller mindst 8 timer.

Dag 2

Læg den bløde dej over i en bradepande med bagepapir. Glat dejen godt ud med våde fingre - ca. 1 cm tyk. Fordel tomater og salatost herpå og tryk dem let ned i dejen. Bag brødet midt i ovnen til det er gyldent.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 250° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 66,5 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 25 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: