Ca. 10 min. ved 225° - varmluft.
3-4 min. ved 225° - varmluft.
Du kan evt. skifte den ene spsk mild paprika ud med røget paprika - 2 spsk røget paprika bliver lige i overkanten, med mindre du er meget vild med smagen.
12336 kJ / 2948 kcal
568 kJ / 136 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 22,1 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 34,5 % | 11,5 g |
Fedt: | 43,4 % | 6,7 g |
Her har du opskriften på en hjemmelavet guacamole.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
300 g
Kyllingefilet
|
|
---|---|
1 dl
Tomatketchup
|
|
1 spsk
Flydende honning
|
|
2 spsk
Eddike, fx lagereddike
|
|
2 spsk
Mild paprika
|
|
1 tsk
Groft salt
|
1 dåse
Afdryppede, skyllede sorte bønner (ca. 240 g)
|
|
---|---|
2
Røde peberfrugter i tynde strimler (ca. 300 g)
|
|
150 g
Kogte majskerner
|
|
2
Rødløg i tynde strimler (ca. 150 g)
|
|
2
Røde chilipebre i ringe
|
|
50 g
Revet cheddarost
|
150 g
Tortillachips med salt
|
|
---|---|
125 g
Revet cheddarost
|
1 bundt
Frisk koriander
|
|
---|---|
1½ dl
Tomatsalsa
|
|
2½ dl
Creme fraiche eller guacamole
|