Ca. 10 min. ved 225° - varmluft.
3-4 min. ved 225° - varmluft.
Du kan evt. skifte den ene spsk mild paprika ud med røget paprika - 2 spsk røget paprika bliver lige i overkanten, med mindre du er meget vild med smagen.
12322 kJ / 2945 kcal
567 kJ / 136 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 22,1 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 34,4 % | 11,5 g |
Fedt: | 43,5 % | 6,7 g |
Her har du opskriften på en hjemmelavet guacamole.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Kyllingefilet
|
300 g |
---|---|
Tomatketchup
|
1 dl |
Flydende honning
|
1 spsk |
Eddike, fx lagereddike
|
2 spsk |
Mild paprika
|
2 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Afdryppede, skyllede sorte bønner (ca. 240 g)
|
1 dåse |
---|---|
Røde peberfrugter i tynde strimler (ca. 300 g)
|
2 |
Kogte majskerner
|
150 g |
Rødløg i tynde strimler (ca. 150 g)
|
2 |
Røde chilipebre i ringe
|
2 |
Revet cheddarost
|
50 g |
Tortillachips med salt
|
150 g |
---|---|
Revet cheddarost
|
125 g |
Frisk koriander
|
1 bundt |
---|---|
Tomatsalsa
|
1½ dl |
Creme fraiche eller guacamole
|
2½ dl |