Nachos
•
&format=webp)
Nachos stammer fra det nordlige Mexico, og er en ret bestående af tortillachips der bliver dækket af ost og gratineret. Vi får du en opskrift på nachos med cheddar, som vi her serverer med frisk snittet grønt. Det grønne giver nachos med cheddar et friskere udtryk, både smagsmæssigt og bestemt også for øjet. Nachos med cheddar er kommet for at blive, og du kan servere den på mange måder og til mange lejligheder. Server dine nachos som velkomstsnack, til en aften foran fjernsynet eller bare, når du og dine venner er sultne for sjov.
Ingredienser
Nachos
175 g
Tortillachips med salt
|
|
---|---|
175 g
Revet cheddarost
|
75 g
Majs
|
|
---|---|
100 g
Cherrytomater i kvarte
|
|
3
Finthakkede forårsløg
|
|
Frisk koriander
|
|
1
Rød chilipeber i tynde skiver
|
Sådan gør du
Nachos
Når det er sæson for majs, kan du servere nachos med kogte majskolber. Enten hele eller som afskårne hele flager.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7129 kJ / 1704 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1174 kJ / 281 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 14,3 % | 9,9 g |
Kulhydrat: | 33,2 % | 22,9 g |
Fedt: | 52,5 % | 16,7 g |
