En skøn krydret fiskesuppe med autentiske smag af Vietnam. Opskriften er nemlig udviklet for Karolines Køkken af Ahn Lê.
Er du til stærk mad kan du smage til med ekstra ingefær og chili. Du kan også tilsætte ekstra fiskesauce, men smag dig lidt frem, da saltindholdet varierer meget i de forskellige fiskesaucer. I stedet for multe kan du bruge anden fast, hvid fisk, fx havkat, søtunge eller pighvar. Kan du ikke få fat i cremefraiche 38%, kan du i stedet bruge piskefløde .
9469 kJ / 2263 kcal
579 kJ / 138 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 24,8 % | 8,5 g |
Kulhydrat: | 20,9 % | 7,1 g |
Fedt: | 54,3 % | 8,5 g |
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.