Er du til stærk mad kan du smage til med ekstra ingefær og chili. Du kan også tilsætte ekstra fiskesauce, men smag dig lidt frem, da saltindholdet varierer meget i de forskellige fiskesaucer. I stedet for multe kan du bruge anden fast, hvid fisk, fx havkat, søtunge eller pighvar. Kan du ikke få fat i cremefraiche 38%, kan du i stedet bruge piskefløde .
9391 kJ / 2245 kcal
574 kJ / 137 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 24,9 % | 8,4 g |
Kulhydrat: | 20,7 % | 7 g |
Fedt: | 54,4 % | 8,4 g |
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.
Renset multefileter uden skind
|
600 g |
---|---|
Frisk gurkemejerod
|
5 g |
Frisk ingefær
|
15 g |
Lille stærk, rød chilipeber, fx bird eye eller piri piri
|
1 |
Små pillede fed hvidløg
|
2 |
Sukker
|
1 spsk |
Thai fiskesauce
|
2 spsk |
Forårsløg i 6 cm strimler (ca. 100 g)
|
1 bundt |
---|---|
Friske dildkviste
|
3 dl |
Neutral olie, fx vindruekerneolie eller rapsolie
|
2 spsk |
---|---|
Hønsekødssuppe eller hønsebouillon
|
3½ dl |
2½ dl |
Risnudler - koges
|
100 g |
---|---|
Flutes
|
eller 240 g |