Ca. 1 time og 15 min. ved 225° - traditionel ovn.
I stedet for kvædesylt kan du servere ribsgele til retten.
18510 kJ / 4424 kcal
382 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 34,8 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 40,3 % | 9,1 g |
Fedt: | 24,9 % | 2,6 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Smør
|
50 g |
---|---|
Afpudset kalvebov i store bidder (ca. 7 x 7 cm)
|
1½ kg |
Bananskalotteløg i kvarte
|
8 |
Vand
|
2 dl |
Groft salt
|
2 tsk |
Havtornsaft
|
1 dl |
---|---|
Vand
|
2 dl |
Honning (ca. 1 dl)
|
125 g |
Friske kviste vintersar eller timian
|
5 |
Groft salt
|
½ tsk |
Skrællede modne kvæder i 2 x 2 cm tern
|
2 |
Meget fintsnittet hvidkål (ca. g)
|
500 g |
---|---|
Kvark
|
250 g |
Finthakket frisk timian eller vintersar
|
1 spsk |
Groft salt
|
1¼ tsk |
Skrællede melede kartofler - koges
|
1½ kg |
---|