På den tid af året, hvor tomaterne ikke er i sæson kan du bruge en dåse hakkede tomater. I stedet for at koge retten kan du tilberede den i ovnen. Kom den i en ovnfast gryde med låg og steg den i 3-3½ time ved 175° - traditionel ovn. Eller til kødet er mørt.
20488 kJ / 4897 kcal
460 kJ / 110 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 31,2 % | 8,4 g |
Kulhydrat: | 22,7 % | 6,1 g |
Fedt: | 43,3 % | 5,4 g |
Alkohol: | 2,8 % |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
4 skiver
Kalveskank (ca. 1 kg)
|
|
---|---|
30 g
Smør
|
|
1
Stort grofthakket løg (ca. 100 g)
|
|
5
Små grofthakkede fed hvidløg
|
|
2
Kviste bredbladet persille
|
|
3
Kviste frisk timian
|
|
6
Salvieblade
|
|
1
Halveret rød chilipeber uden kerner
|
|
½ liter
Tør hvidvin, fx riesling
|
|
4
Ansjosfileter
|
|
5
Modne tomater i halve
|
|
½ liter
Kalvebouillon
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
2
Finthakkede skalotteløg (ca. ca. 50 g)
|
|
300 g
Risottoris (ca. 3¾ dl)
|
|
2 dl
Hvidvin, fx riesling
|
|
½ g
Safran
|
|
1 liter
Hønsebouillon
|
|
50 g
Fintrevet parmigiano reggiano
|
|
1 tsk
Groft salt
|
4 spsk
Grofthakket bredbladet persille
|
|
---|---|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|