En italiensk klassiker, en rigtig simreret som måske i virkeligheden passer bedre til vores nordligere himmelstrøg. Ossobuco tager udgangspunkt i at bruge hele dyret, og med den rigtige tilberedning, bliver selv den ellers seje skank mør og saftig. Når ossobuco er tilberedes som her, kan den spises med ske. Ossobuco er en super dejlig vinterspise, der fylder kroppen med varme og velvære.
I stedet for at koge retten kan du tilberede den i ovnen. Kom den i en ovnfast gryde med låg og steg den i 3-3½ time ved 175° - traditionel ovn. Eller til kødet er mørt.
16134 kJ / 3856 kcal
454 kJ / 109 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 36,2 % | 9,7 g |
Kulhydrat: | 12,4 % | 3,3 g |
Fedt: | 47,9 % | 5,9 g |
Alkohol: | 3,5 % | 1 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.