Ossobuco

Ossobuco

60+ min Hovedret

En italiensk klassiker, en rigtig simreret som måske i virkeligheden passer bedre til vores nordligere himmelstrøg. Ossobuco tager udgangspunkt i at bruge hele dyret, og med den rigtige tilberedning, bliver selv den ellers seje skank mør og saftig. Når ossobuco er tilberedes som her, kan den spises med ske. Ossobuco er en super dejlig vinterspise, der fylder kroppen med varme og velvære.

Mere inspiration

Lækkert tilbehør til ossobuco

Velbekomme!
Tip

I stedet for at koge retten kan du tilberede den i ovnen. Kom den i en ovnfast gryde med låg og steg den i 3-3½ time ved 175° - traditionel ovn. Eller til kødet er mørt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

16134 kJ / 3856 kcal

Næringsindhold pr. 100g

454 kJ / 109 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 36,2 % 9,7 g
Kulhydrat: 12,4 % 3,3 g
Fedt: 47,9 % 5,9 g
Alkohol: 3,5 % 1 g
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Ingredienser