Du kan erstatte spidskål med hvidkål eller rødkål.
13761 kJ / 3289 kcal
669 kJ / 160 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 18,5 % | 7,3 g |
Kulhydrat: | 27,9 % | 11 g |
Fedt: | 53,6 % | 9,7 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Smør
|
25 g |
---|---|
Oksebov i tern (ca. 2 x 2 cm)
|
600 g |
Store zittauerløg i skiver (ca. 200 g)
|
2 |
Rød peberfrugt i strimler (ca. 150 g)
|
1 |
Groft salt
|
1 tsk |
Oksebouillon
|
3 dl |
Hvidvinseddike
|
1 spsk |
Sambal oelek
|
1 spsk |
Piskefløde
|
1½ dl |
Fintsnittet spidskål
|
300 g |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Rapsolie
|
2 spsk |
Hvidvinseddike
|
1 spsk |
Finthakket kruspersille
|
½ dl |
Finthakket kruspersille
|
---|
Brune ris, parboiled (ca. 3 dl) - koges
|
240 g |
---|