Du kan erstatte spidskål med hvidkål eller rødkål.
13650 kJ / 3262 kcal
664 kJ / 159 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 18,6 % | 7,3 g |
Kulhydrat: | 28,1 % | 11 g |
Fedt: | 53,3 % | 9,5 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
25 g
Smør
|
|
---|---|
600 g
Oksebov i tern (ca. 2 x 2 cm)
|
|
2
Store løg i skiver (ca. 200 g)
|
|
1
Rød peberfrugt i strimler (ca. 150 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
3 dl
Oksebouillon
|
|
1 spsk
Hvidvinseddike
|
|
1 spsk
Sambal oelek
|
|
1½ dl
Piskefløde
|
300 g
Fintsnittet spidskål
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 spsk
Rapsolie
|
|
1 spsk
Hvidvinseddike
|
|
½ dl
Finthakket kruspersille
|
Finthakket kruspersille
|
---|
240 g
Brune ris, parboiled (ca. 3 dl) - koges
|
---|