I stedet for kalvekød kan du bruge svinesmåkød.
9631 kJ / 2302 kcal
394 kJ / 94 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 26,6 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 45,6 % | 10,6 g |
Fedt: | 27,8 % | 3 g |
Klassisk lammefrikassé med forårets spæde grøntsager.
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
25 g
Smør
|
|
---|---|
500 g
Kalvekød i tern af kalveklump eller yderlår
|
|
½ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
500 g
Kartofler i kvarte
|
|
2 spsk
Hakket frisk timian
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
2 spsk
Lys saucejævner
|
|
2
Gulerødder i mindre stykker (ca. 100 g)
|
|
2
Små rødløg i både (ca. 100 g)
|
|
100 g
Grønne asparges i mindre stykker
|
|
1 bundt
Forårsløg i mindre stykker (ca. 100 g)
|
240 g
Landbrød
|
---|