Kalvefrikassé

Kalvefrikassé

60+ min Hovedret

En god gammel klassiker! Kalvesmåkød i en lys stuvning med spæde grøntsager. Smager ekstra fantastisk når de nye grøntsager er i sæson, men kan også fint laves resten af året.

Mere inspiration

Klassisk lammefrikassé med forårets spæde grøntsager.

Velbekomme!
Tip

I stedet for kalvekød kan du bruge svinesmåkød.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9981 kJ / 2385 kcal

Næringsindhold pr. 100g

409 kJ / 98 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 26,2 % 6,3 g
Kulhydrat: 46,2 % 11,1 g
Fedt: 27,6 % 3,1 g
Relateret video
Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Ingredienser