Portobellosauce

Portobellosauce

30 min Tilbehør
En cremet portobellosauce med bid fra hasselnødder. Måske en overraskende blanding for nogen, men smagen er helt i top. En svampesauce med hasselnødder og bredbladet persille er den oplagte sauce at servere, når efteråret sætter ind - og svampesæsonen er over os. Du kan sagtens bytte portobellosvampene ud med champignoner eller andre af sæsonens bedste svampe. En portobellosauce med masser af smag.
Mere inspiration

En nem opskrift på culottesteg, som passer perfekt til portobellosaucen.

Culottesteg
60+ min
Culottesteg
(39)
Velbekomme!
Tip

Du kan bruge champignoner i stedet for portobellosvampe.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4241 kJ / 1014 kcal

Næringsindhold pr. 100g

526 kJ / 126 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 10,3 % 3,2 g
Kulhydrat: 15,9 % 4,9 g
Fedt: 73,8 % 10,5 g
Relateret video
Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.

Ingredienser