Portobellosauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

Svampesauce med hasselnødder og bredbladet persille.

Ingredienser

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 300 g portobello svampe i 1 cm skiver
  • 50 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • 1½ dl oksebouillon
  • 1 dl grofthakket bredbladet persille
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18% Madlavningsfløde 18%
  • 1 spsk lys saucejævner
  • kulør

Hertil

  • 4 stegte oksebøffer
  • 1 kg kogte kartofler
  • 300 g grøn salat

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en pande og steg svampene i ca. 3 min., under omrøring. Vend nødder, bouillon, persille, salt og peber i svampene sammen med fløden. Tag panden af varmen og drys med saucejævner. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. Tilsæt kulør og smag til.

Tip

I stedet for portobellosvampe kan du bruge champignon.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,1 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 41 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Tempranillo Rioja, Spanien

Til svampe er "ældre"/vellagret vin perfekt. En rioja reserva/gran reserva vil være lækker, og gerne en fra kælderen Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til svampe