En nem opskrift på culottesteg, som passer perfekt til portobellosaucen.
Du kan bruge champignoner i stedet for portobellosvampe.
4227 kJ / 1010 kcal
524 kJ / 125 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 9,6 % | 3 g |
Kulhydrat: | 17,1 % | 5,3 g |
Fedt: | 73,3 % | 10,4 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
Smør
|
25 g |
---|---|
Portobello svampe i 1 cm skiver
|
300 g |
Oksebouillon
|
1½ dl |
¼ liter | |
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
50 g |
Grofthakket bredbladet persille
|
1 dl |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Lys saucejævner
|
1 spsk |
Kulør
|