Portobellosauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

30 min

Svampesauce med hasselnødder og bredbladet persille.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 300 g portobello svampe i 1 cm skiver
  • 50 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • 1½ dl oksebouillon
  • 1 dl grofthakket bredbladet persille
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18% Madlavningsfløde 18%
  • 1 spsk lys saucejævner
  • kulør

Hertil

  • 4 stegte oksebøffer
  • 1 kg kogte kartofler
  • 300 g grøn salat

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en pande og steg svampene i ca. 3 min., under omrøring. Vend nødder, bouillon, persille, salt og peber i svampene sammen med fløden. Tag panden af varmen og drys med saucejævner. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. Tilsæt kulør og smag til.

Tip

I stedet for portobellosvampe kan du bruge champignon.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,1 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Tempranillo Rioja, Spanien

Til svampe er "ældre"/vellagret vin perfekt. En rioja reserva/gran reserva vil være lækker, og gerne en fra kælderen Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til svampe