Portobellosauce
30 min
•
En cremet portobellosauce med bid fra hasselnødder. Måske en overraskende blanding for nogen, men smagen er helt i top. En svampesauce med hasselnødder og bredbladet persille er den oplagte sauce at servere, når efteråret sætter ind - og svampesæsonen er over os. Du kan sagtens bytte portobellosvampene ud med champignoner eller andre af sæsonens bedste svampe. En portobellosauce med masser af smag.
Ingredienser
Portobellosauce
25 g
Smør
|
|
---|---|
300 g
Portobello svampe i 1 cm skiver
|
|
1½ dl
Oksebouillon
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
50 g
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
|
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Saucejævner
|
|
Kulør
|
Sådan gør du
Portobellosauce
Du kan bruge champignoner i stedet for portobellosvampe.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3656 kJ / 874 kcal
Næringsindhold pr. 100g
454 kJ / 108 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 11,4 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 21,6 % | 5,8 g |
Fedt: | 67 % | 8,2 g |
Relateret video
Sådan redder du en sovs, der er for salt
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.