Portobellosauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

30 min

Svampesauce med hasselnødder og bredbladet persille.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 300 g portobello svampe i 1 cm skiver
  • 50 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • 1½ dl oksebouillon
  • 1 dl grofthakket bredbladet persille
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18% Madlavningsfløde 18%
  • 1 spsk lys saucejævner
  • kulør

Hertil

  • 4 stegte oksebøffer
  • 1 kg kogte kartofler
  • 300 g grøn salat

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en pande og steg svampene i ca. 3 min., under omrøring. Vend nødder, bouillon, persille, salt og peber i svampene sammen med fløden. Tag panden af varmen og drys med saucejævner. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. Tilsæt kulør og smag til.

Tip

I stedet for portobellosvampe kan du bruge champignon.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,1 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Tempranillo Rioja, Spanien

Til svampe er "ældre"/vellagret vin perfekt. En rioja reserva/gran reserva vil være lækker, og gerne en fra kælderen Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til svampe

Andre gode forslag