Portobellosauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

30 min

Svampesauce med hasselnødder og bredbladet persille.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 300 g portobello svampe i 1 cm skiver
  • 50 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • 1½ dl oksebouillon
  • 1 dl grofthakket bredbladet persille
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18%
  • 1 spsk lys saucejævner
  • kulør

Hertil

  • 4 stegte oksebøffer
  • 1 kg kogte kartofler
  • 300 g grøn salat

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en pande og steg svampene i ca. 3 min., under omrøring. Vend nødder, bouillon, persille, salt og peber i svampene sammen med fløden. Tag panden af varmen og drys med saucejævner. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. Tilsæt kulør og smag til.

Tip

I stedet for portobellosvampe kan du bruge champignon.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,1 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 41 %

Print

Kilde:

Vin match

Tempranillo Rioja, Spanien

Til svampe er "ældre"/vellagret vin perfekt. En rioja reserva/gran reserva vil være lækker, og gerne en fra kælderen Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til svampe

Andre gode forslag