Lammeculotte

Lammeculotte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Lammeculotte er en superlækker udskæring af lammet. Og så er lammeculotte nem at stege og fuld af smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 lammeculotter med fedtkant (ca. 450 g)
  • 2 spsk finthakket bredbladet persille
  • 1 lille hakket fed hvidløg
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g smør

Citronkrydrede grøntsager

Balsamicoglace

  • 1 dl mørk balsamicoeddike

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rids fedtkanten på lammeculotterne. Bland persille, hvidløg, salt og peber og vend kødsiden i krydderblandingen - tryk det godt fast. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Brun fedtkanten ved kraftig varme i ca. 3 min. Steg derefter ved svag varme i ca. 8 min. Vend culotterne, skru op til jævn varme og steg kødsiden i ca. 10 min. Tag lammeculotterne op og hold dem varme.

Citronkrydrede grøntsager

Lad resten af smørret blive gyldent i panden. Steg gulerødder og løg ved kraftig varme i ca. 5 min. - rør af og til. Tag panden af varmen og vend salatost, oliven, persille, citronskal og salt sammen med grøntsagerne. Smag til

Balsamicoglace

Kom imens balsamicoeddike i en lille gryde. Bring eddiken i kog og kog den ved jævn til kraftig varme i 4-5 min. til der er ca. 2 spsk balsamicoglace tilbage.

Skær lammeculotterne i skiver - på skrå, så du får skåret kødfibrene over. Anret grøntsager og kød på tallerkener, pynt med lidt balsamicoglace og server straks med godt brød til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,6 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 50 %

Print

Andre gode forslag