Lammeculotte
45 min
•
Arbejdstid: 45 min
•

Få en perfekt stegt lammeculotte, der er mør, saftig og fuld af smag fra hvidløg og persille. Her får du en dejlig opskrift på lammeculotte stegt på pande, det er både nemt og smager virkelig godt. Server den lækre lammeculotte med citronkrydrede grøntsager og balsamicoglace. Culotte er en lækker udskæring og er dejlig både i ovn, på grill og pande. Husk at lade culotten hvile inden udskæring for at bevare saftigheden.
Ingredienser
Lammeculotte
2
Lammeculotter med fedtkant (ca. 450 g)
|
|
---|---|
2 spsk
Finthakket bredbladet persille
|
|
1
Lille hakket fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
50 g
Smør
|
Citronkrydrede grøntsager
8
Flækkede gulerødder (ca. 300 g)
|
|
---|---|
4
Løg i kvarte (ca. 300 g)
|
|
200 g
Salatost i tern
|
|
100 g
Grønne oliven
|
|
2 dl
Blade af bredbladet persille
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Balsamicoglace
1 dl
Mørk balsamicoeddike
|
---|
Tilbehør
240 g
Landbrød
|
---|
Sådan gør du
Lammeculotte
Citronkrydrede grøntsager
Balsamicoglace
Du kan udskifte de varme citronkrydrede grøntsager med denne skønne bønnesalat . Og det passer også godt med flødekartofler til lammeculotte.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11085 kJ / 2649 kcal
Næringsindhold pr. 100g
537 kJ / 128 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 21,8 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 31,5 % | 10 g |
Fedt: | 46,7 % | 6,8 g |
