Oksemørbrad med pommes Anna og baconsauce

Oksemørbrad med pommes Anna og baconsauce

Hovedret

Lavtemperaturstegt oksemøbrad (eller langtidsstegt - det kommer ud på et). Lækkert mørt, rødt oksekød sammen med delikat tilbehør. En fin hovedret til gæster......som tager lidt tid at lave, men det meste kan gøres klar dagen før.

Mere inspiration

En anden variation af oksemørbrad med klassisk tilbehør.

Velbekomme!
Tip

Kødet bliver mere rødt (men ikke råt), når du lavtemperatursteger. Er du ikke til meget rødt kød, kan du i stedet stege den brunede oksemørbrad i ca. 45 min. ved 200°, til en centrumstemperatur på 55-58°.

Variation

Har du lyst til en mere klassisk pommes anna uden søde kartofler, så har du den her: pommes anna

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

24425 kJ / 5838 kcal

Næringsindhold pr. 100g

501 kJ / 120 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 22 % 6,5 g
Kulhydrat: 24,4 % 7,2 g
Fedt: 53,6 % 7,3 g

Ingredienser