Ca. 1 time og 15 min. ved 175° - traditionel ovn.
Ca. 2 timer ved 90° - traditionel ovn.
Kødet bliver mere rødt (men ikke råt), når du lavtemperatursteger. Er du ikke til meget rødt kød, kan du i stedet stege den brunede oksemørbrad i ca. 45 min. ved 200°, til en centrumstemperatur på 55-58°.
Har du lyst til en mere klassisk pommes anna uden søde kartofler, så har du den her: pommes anna
24946 kJ / 5962 kcal
511 kJ / 122 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 22,8 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 22,7 % | 6,8 g |
Fedt: | 54,5 % | 7,5 g |
Klassisk ret med oksemørbrad, skinke, svampe og sprød butterdej - lækker gæstemad.
Skrællede melede kartofler
|
¾ kg |
---|---|
Skrællede søde kartofler
|
¾ kg |
Smør - smeltet
|
125 g |
Finthakket zittauerløg (ca. 100 g)
|
1 |
Finthakket frisk timian
|
2 spsk |
Groft salt
|
2½ tsk |
Afpudset oksemørbrad
|
1¼ kg |
---|---|
Smør
|
50 g |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
Skyllede cherrytomater
|
400 g |
---|---|
Lagereddike
|
2 dl |
Sukker (ca. 2 dl)
|
175 g |
Hele nelliker
|
5 |
Bacon i tern
|
125 g |
---|---|
Koncentreret tomatpuré
|
2 spsk |
Vand
|
2 dl |
Finthakket frisk timian
|
2 spsk |
Flydende, koncentreret kalvefond
|
2 spsk |
Piskefløde
|
¼ liter |
Lys saucejævner
|
1 tsk |
Sorte sesamfrø
|
---|
Dampede blandede grøntsager fx romanescokål i små buketter, edamamebønner og flækkede slikærter
|
750 g |
---|