Ca. 1 time og 15 min. ved 175° - traditionel ovn.
Ca. 2 timer ved 90° - traditionel ovn.
Kødet bliver mere rødt (men ikke råt), når du lavtemperatursteger. Er du ikke til meget rødt kød, kan du i stedet stege den brunede oksemørbrad i ca. 45 min. ved 200°, til en centrumstemperatur på 55-58°.
Har du lyst til en mere klassisk pommes anna uden søde kartofler, så har du den her: pommes anna
24761 kJ / 5918 kcal
507 kJ / 121 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 23 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 22,9 % | 6,8 g |
Fedt: | 54,1 % | 7,4 g |
¾ kg
Skrællede melede kartofler
|
|
---|---|
¾ kg
Skrællede søde kartofler
|
|
125 g
Smør - smeltet
|
|
1
Finthakket løg (ca. 100 g)
|
|
2 spsk
Finthakket frisk timian
|
|
2½ tsk
Groft salt
|
1¼ kg
Afpudset oksemørbrad
|
|
---|---|
50 g
Smør
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
400 g
Skyllede cherrytomater
|
|
---|---|
2 dl
Lagereddike
|
|
175 g
Sukker (ca. 2 dl)
|
|
5
Hele nelliker
|
125 g
Bacon i tern
|
|
---|---|
2 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
2 dl
Vand
|
|
2 spsk
Finthakket frisk timian
|
|
2 spsk
Flydende, koncentreret kalvefond
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
1 tsk
Saucejævner
|
Sorte sesamfrø
|
---|
750 g
Dampede blandede grøntsager fx romanescokål i små buketter, edamamebønner og flækkede slikærter
|
---|