Klassisk ret med oksemørbrad, skinke, svampe og sprød butterdej - lækker gæstemad.
Du kan ordne skorzonerrødderne i god tid. Opbevar dem i køleskabet i mælk tilsat lidt citronsaft (det skiller, men skal alligevel kasseres). Skyl og tør skorzonerrødderne inden du steger dem. I stedet for lufttørret bacon kan du bruge almindelig bacon. Så skal du udelade salt på kødet og i stedet drysse med lidt peber.
18110 kJ / 4328 kcal
525 kJ / 125 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 12 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 36 % | 11,1 g |
Fedt: | 52 % | 7,4 g |
Blødt smør
|
125 g |
---|---|
Blade af bredbladet persille
|
2 dl |
Ristede pinjekerner
|
1½ spsk |
Et nip groft salt
|
|
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
3 spsk |
Skrubbede melede kartofler i halve
|
1¼ kg |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Oksemørbrad (ca. 1½ kg)
|
1 |
---|---|
Groft salt
|
¾ tsk |
Lufttørret bacon i tynde skiver
|
200 g |
Cocktailtomater på stilk
|
600 g |
---|---|
Olivenolie
|
1 tsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
Finthakket rød chilipeber
|
1 spsk |
---|---|
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
150 g |
Skorzonerrødder
|
1 kg |
---|---|
Smør
|
25 g |
Grofthakket bredbladet persille
|
1 dl |
Groft salt
|
¾ tsk |