Oksemørbrad i svøb med ostekartofler og persillepestosmør

60+ min Hovedret

En raffineret gæsteret, fx til nytårsaften. Du kan gøre det meste klar i god tid, så der ikke er noget stress lige inden gæsterne kommer.

Oksemørbrad i svøb med ostekartofler og persillepestosmør
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

17739 kJ / 4240 kcal

Energifordeling:
Fiber: 64,9 g
Protein: 13,3 %
Kulhydrat: 37,4 %
Fedt: 49,3 %
Tips

Du kan ordne skorzonerrødderne i god tid. Opbevar dem i køleskabet i mælk tilsat lidt citronsaft (det skiller, men skal alligevel kasseres). Skyl og tør skorzonerrødderne inden du steger dem. I stedet for lufttørret bacon kan du bruge almindelig bacon. Så skal du udelade salt på kødet og i stedet drysse med lidt peber.

Ingredienser