Oksemørbrad i svøb med ostekartofler og persillepestosmør

60+ min Hovedret

En raffineret gæsteret, fx til nytårsaften. Du kan gøre det meste klar i god tid, så der ikke er noget stress lige inden gæsterne kommer.

Oksemørbrad i svøb med ostekartofler og persillepestosmør
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

17739 kJ / 4240 kcal

Næringsindhold pr. 100g

514 kJ / 123 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 13,3 % 4 g
Kulhydrat: 37,4 % 11,3 g
Fedt: 49,3 % 6,9 g
Tips

Du kan ordne skorzonerrødderne i god tid. Opbevar dem i køleskabet i mælk tilsat lidt citronsaft (det skiller, men skal alligevel kasseres). Skyl og tør skorzonerrødderne inden du steger dem. I stedet for lufttørret bacon kan du bruge almindelig bacon. Så skal du udelade salt på kødet og i stedet drysse med lidt peber.

Ingredienser