Svinemørbrad på pande
30 min
•
)
Du går aldrig galt i byen med en helstegt svinemørbrad, og her får du opskriften på det velsmagende stykke kød tilberedt på pande. Pandestegning af svinemørbrad er en hurtig tilberedningsmetode, der giver dig en flot stegeskorpe og et saftigt og mørt resultat på kort tid - på bare 10 minutter har du et flot rosa stykke kød. Det gør helstegt svinemørbrad på pande til et oplagt stykke kød at servere for gæster.
Ingredienser
Svinemørbrad og sauce
25 g
Smør
|
|
---|---|
1
Afpudset svinemørbrad (ca. 450 g)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Vand
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
2 spsk
Saucejævner
|
|
Evt. kulør
|
Stegte svampe og bønner
200 g
Frosne grønne bønner
|
|
---|---|
1 liter
Kogende vand
|
|
15 g
Smør
|
|
450 g
Champignoner i halve
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
125 g
Rensede brombær - i halve, hvis de er store
|
|
1 dl
Hakket bredbladet persille
|
Pynt
Bredbladet persille
|
---|
Tilbehør
1 kg
Kogte kartofler
|
---|
Sådan gør du
Svinemørbrad og sauce
Stegte svampe og bønner
Når du tilbereder svinemørbrad op pande bliver kødet let rosa og saftigt efter 10 minutters braisering. Vil du have det helt gennemstegt, kan du give det 3-5 min. ekstra.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8655 kJ / 2069 kcal
Næringsindhold pr. 100g
326 kJ / 78 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 26,7 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 44,5 % | 8,5 g |
Fedt: | 28,8 % | 2,5 g |
Relateret video
Sådan afpudser du en svinemørbrad
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.
