Når du tilbereder svinemørbrad op pande bliver kødet let rosa og saftigt efter 10 minutters braisering. Vil du have det helt gennemstegt, kan du give det 3-5 min. ekstra.
8655 kJ / 2069 kcal
326 kJ / 78 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 26,7 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 44,5 % | 8,5 g |
Fedt: | 28,8 % | 2,5 g |
Dejlig opskrift på fyldt svinemørbrad i ovn - her med flødekartofler til.
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.
25 g
Smør
|
|
---|---|
1
Afpudset svinemørbrad (ca. 450 g)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Vand
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
2 spsk
Saucejævner
|
|
Evt. kulør
|
200 g
Frosne grønne bønner
|
|
---|---|
1 liter
Kogende vand
|
|
15 g
Smør
|
|
450 g
Champignoner i halve
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
125 g
Rensede brombær - i halve, hvis de er store
|
|
1 dl
Hakket bredbladet persille
|
Bredbladet persille
|
---|
1 kg
Kogte kartofler
|
---|