Svinemørbrad

Svinemørbrad

30 min Hovedret
Svinemørbrad er et dejligt saftigt og mørt stykke kød. Det er oplagt at servere til gæster, da en svinemørbrad er nem at håndtere og ikke skal have ret lang tid.
Velbekomme!
Tip

Mørbraden er let rosa og saftig efter 10 minutters braisering. Vil du have den helt gennemstegt, kan du give den 3-5 min. ekstra.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9217 kJ / 2203 kcal

Næringsindhold pr. 100g

347 kJ / 83 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 27,3 % 5,6 g
Kulhydrat: 43 % 8,8 g
Fedt: 29,7 % 2,8 g
Relateret video
Sådan afpudser du en svinemørbrad

Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise