Koteletter i fad

45 min Hovedret

Koteletter i fad er med rette en sand klassiker. Fadkoteletter har været en af favoritterne i rigtig mange danske hjem i mange årtier. Koteletter i fad er en simpel ret, den er nem at tilberede og smager fantastisk. Vores fadkoteletter bliver her serveret med ris, men de smager også dejligt med kartoffelmos, og salaten kan man variere efter temperament og sæson.

Koteletter i fad
Mere inspiration

Brug dine egne syltede rødløg som tilbehør til koteletterne

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13626 kJ / 3257 kcal

Næringsindhold pr. 100g

534 kJ / 128 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 21,7 % 6,8 g
Kulhydrat: 44,9 % 14,1 g
Fedt: 33,4 % 4,8 g
Tilberedningstip

Få dine koteletter helt møre og steg dem 1½ time ved 150° - traditionel ovn.

Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser