Brug dine egne syltede rødløg som tilbehør til koteletterne
Få dine koteletter helt møre og steg dem 1½ time ved 150° - traditionel ovn.
12983 kJ / 3103 kcal
509 kJ / 122 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 22,1 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 46,4 % | 13,9 g |
Fedt: | 31,5 % | 4,3 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
Smør
|
10 g |
---|---|
Grisekoteletter (ca. 500 g)
|
4 |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Champignoner i kvarte
|
450 g |
---|---|
Finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
|
1 |
Fintstrimlet bacon
|
125 g |
Små knuste fed hvidløg
|
2 |
Hvedemel
|
1 spsk |
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
1 dåse |
1½ dl | |
Groft salt
|
½ tsk |
Cayennepeber
|
¼ tsk |
Løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
|
320 g |
---|---|
Fintsnittet forårsløg
|
1 bundt |
Mangofrugt i tynde både
|
300 g |
Syltede rødløg
|
100 g |