Koteletter i fad - Opskrifter - Arla

Koteletter i fad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(77 vurderinger)

30 min

Man forstår godt, hvorfor koteletter i fad er så populært - det smager bare godt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 4 svinekoteletter
  • 500 g champignoner i kvarte
  • 1 spsk majsstivelse, fx maizena
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 dl Karolines Køkken® Bearnaisesauce Bearnaisesauce med smør og estragon
  • 1 dl grofthakket kruspersille
  • ½ tsk sukker
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • friske kviste af kruspersille

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun koteletterne ca. ½ min. på hver side. Læg dem i et ovnfast fad (ca. 5 x 18 x 31 cm). Svits champignonerne i ca. 5 min. eller til de er tørre. Rør majsstivelsen i tomaterne. Tag panden af varmen og vend tomater, bearnaisesauce, persille, sukker, salt og peber godt sammen med champignonerne. Hæld saucen over koteletterne og bag retten midt i ovnen.

Tip

Du kan fryse Karolines Køkken® Bearnaisesauce. Lad saucen tø op i køleskabet.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 250° - traditionel ovn.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,3 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: