Koteletter i fad

Koteletter i fad

45 min Hovedret
Koteletter i fad - med champignon, bacon, løg, tomat og fløde. Og et pift cayannepeber. Nem ret, der passer sig selv i ovnen - og smager ligeså godt som du regner med. Fadkoteletter er en nem favorit at gå til og du kan servere både ris, kartofler, kartoffelmos eller pasta til. Lav gerne en stor portion og smid i fryseren til en dag, det bare skal være ekstra nemt.
Mere inspiration

Brug dine egne syltede rødløg som tilbehør til koteletterne

Syltede rødløg
15 min
Syltede rødløg
(258)
Velbekomme!
Tilberedningstip

Få dine koteletter helt møre og steg dem 1½ time ved 150° - traditionel ovn.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13626 kJ / 3257 kcal

Næringsindhold pr. 100g

534 kJ / 128 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 21,7 % 6,8 g
Kulhydrat: 44,9 % 14,1 g
Fedt: 33,4 % 4,8 g
Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser