Ca. 25 min. ved 200° - traditionel ovn.
Få dine koteletter helt møre og steg dem 1½ time ved 150° - traditionel ovn.
Tilsæt flere/andre grøntsager, fx gulerødder eller andre rodfrugter, bladselleri og kom fx cocktailpølser, kålpølser eller andre pølser i fadet.
12697 kJ / 3035 kcal
498 kJ / 119 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 22,7 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 48,2 % | 14,1 g |
Fedt: | 29,1 % | 3,9 g |
Lækker hjemmelavet kartoffelmos - prøv den til koteletterne....
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
10 g
Smør
|
|
---|---|
4
Grisekoteletter (ca. 500 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
450 g
Champignoner i kvarte
|
|
---|---|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
125 g
Fintstrimlet bacon
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
1 spsk
Hvedemel
|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
1½ dl
Madlavningsfløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
¼ tsk
Cayennepeber
|
320 g
Løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
|
|
---|---|
1 bundt
Fintsnittet forårsløg
|
|
300 g
Mangofrugt i tynde både
|
|
100 g
Syltede rødløg
|