Koteletter i fad er med rette en sand klassiker. Fadkoteletter har været en af favoritterne i rigtig mange danske hjem i mange årtier. Koteletter i fad er en simpel ret, den er nem at tilberede og smager fantastisk. Vores fadkoteletter bliver her serveret med ris, men de smager også dejligt med kartoffelmos, og salaten kan man variere efter temperament og sæson.
Brug dine egne syltede rødløg som tilbehør til koteletterne
13626 kJ / 3257 kcal
534 kJ / 128 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 21,7 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 44,9 % | 14,1 g |
Fedt: | 33,4 % | 4,8 g |
Få dine koteletter helt møre og steg dem 1½ time ved 150° - traditionel ovn.
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.