Grillede koteletter og blomkål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

De grillede koteletter bliver ekstra lækre af at være svøbt i bacon. Og blomkålen får en fin intens smag, når den også bliver grillet, fremfor at blive kogt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • Rema 1000

Ingredienser

Antal portioner

Koteletter og blomkål

  • 4 tynde svinekoteletter uden fedtkant (ca. 350 g)
  • friskkværnet peber
  • 8 skiver bacon - tyndt skåret (ca. 125 g)
  • 1 renset blomkål (ca. 750 g)
  • 1 tsk olivenolie
  • ½ tsk flagesalt

Flødedressing

Gremolata

  • 1 dl hakket bredbladet persille
  • 1 stort finthakket fed hvidløg
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 dl kapers uden lage (ca. 60 g)

Tilbehør

  • 1 kg kogte små nye kartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • Rema 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Koteletter og blomkål

  1. Lad en grill eller grillpande blive godt varm.
  2. Drys koteletterne med peber og vikl bacon omkring.
  3. Skær det hele blomkål i 4 tykke skiver.
  4. Pensl blomkålsskiverne med olie og grill dem sammen med koteletterne først ca. 1 min. på hver side ved kraftig varme og derefter ved jævn varme, ca. 4 min. på hver side (ca. 10 min. i alt).
  5. Drys blomkålen med salt ved serveringen.

Flødedressing

  1. Pisk alle ingredienserne sammen og smag til.

Gremolata

  1. Bland persille, hvidløg og citronskal.

Kom de grillstegte koteletter og blomkål i et fad og drys med kapers. Server med nykogte kartofler, flødedressing og gremolata.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8580 kJ / 2043 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag