Lækker og nem dessert, når der er grill på programmet.
Du kan også tilberede løg og kød på en grillpande.
9898 kJ / 2366 kcal
409 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 28,6 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 18,6 % | 4,5 g |
Fedt: | 52,8 % | 5,8 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
2 dl | |
Finthakkede friske mynteblade
|
½ dl |
Olivenolie
|
1 spsk |
Flydende honning
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Limefrugt
|
1 |
Haricots verts
|
250 g |
---|---|
Salatløg i både (ca. 300 g)
|
4 |
Romainesalat i mindre stykker
|
200 g |
Mangofrugter i mindre stykker (ca. 550 g)
|
2 |
Cherrytomater i halve
|
150 g |
Pekannøddekerner
|
50 g |
Nakkekoteletter (ca. 600 g)
|
4 |
---|---|
Smør - smeltet
|
20 g |
Flagesalt
|
3 tsk |
Tørrede chiliflager
|
2 tsk |