Du kan også tilberede løg og kød på en grillpande.
9956 kJ / 2380 kcal
411 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 28,8 % | 7 g |
Kulhydrat: | 19,1 % | 4,6 g |
Fedt: | 52,1 % | 5,8 g |
Lækker og nem dessert, når der er grill på programmet.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
2 dl
Kvark
|
|
---|---|
½ dl
Finthakkede mynteblade
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Flydende honning
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1
Limefrugt
|
250 g
Frosne grønne bønner
|
|
---|---|
4
Salatløg i både (ca. 300 g)
|
|
200 g
Romainesalat i mindre stykker
|
|
2
Mangofrugter i mindre stykker (ca. 550 g)
|
|
150 g
Cherrytomater i halve
|
|
50 g
Pekannødder
|
4
Nakkekoteletter (ca. 600 g)
|
|
---|---|
20 g
Smør - smeltet
|
|
3 tsk
Flagesalt
|
|
2 tsk
Tørrede chiliflager
|