Grillede nakkekoteletter med mangosalat

Bedømmelse

(0 vurderinger)

Nakkekoteletter vendt i en smagfuld rub - smager dejligt sammen med en sprød mangosalat samt myntedressing.

Ingredienser

Antal portioner

Myntedressing

Mangosalat

  • 250 g rensede grønne bønner
  • 4 salatløg i både (ca. 300 g)
  • 200 g romainesalat i mindre stykker
  • 2 mangofrugter i mindre stykker (ca. 550 g)
  • 150 g cherrytomater i halve
  • 50 g pekannødder

Nakkekoteletter

  • 4 nakkekoteletter (ca. 600 g)
  • 20 g smør - smeltet
  • 3 tsk flagesalt
  • 2 tsk tørrede chiliflager

Sådan gør du

Sådan gør du

Myntedressing

Rør yoghurt sammen med mynte, olivenolie, honning og salt. Del limen i to - tilsæt saften af den ene og gem den anden til servering. Stil dressingen tildækket på køl til servering.

Mangosalat

Kog bønnerne i letsaltet vand og uden låg i ca. 3 min. Hæld dem til afdrypning i et dørslag og brus dem over med koldt vand. Grill løgbådene ca. 5 min. på hver side. Fordel bønner, løg, salat, mango og cherrytomater i et stort fad. Top med pekannødder og dressing lige inden servering.

Nakkekoteletter

Pensl koteletterne med smør og grill dem i ca. 8 min. på hver side. Bland salt og chilifager sammen og vend kødet i blandingen. Skær kødet i tynde strimler og fordel dem på mangosalaten.

Tilberedningstip

Du kan også tilberede løg og kød på en grillpande.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,9 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 48 %

Print

Kilde: