Koteletter med champignoner og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

45 min

Koteletter i fad på en anden måde med champignon, løg og ost.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • hakket frisk kruspersille

Tilbehør

  • 500 g frisk grøn pasta, fx fettuccine

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern fedtet fra koteletterne. Brun dem i gyldent smør i en sauterpande ca. 2 min. på hver side. Tag koteletterne op og hold dem varme. Svits løg og champignoner ved jævn varme i ca. 5 min. Tilsæt fløde, herbes de provence, salt og peber. Lad saucen koge ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Smag til. Læg koteletterne (med sky) på champignonsaucen og fordel osten på kødet. Læg låg på panden og kog retten ved svag varme i ca. 4 min. eller til osten er smeltet.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,9 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: