Koteletter med champignoner og ost er stegt i en pande med låg - en nem opskrift, som nærmest kan kaldes en one-pot. Retten kan godt minde lidt om koteletter i fad - her er det bare koteletter med champignonsauce, og så stegt i pande i stedet. Koteletter med champignoner og ost kan serveres med enten pasta, ris eller kartofler. Alle tre dele passer godt til den cremede sauce og den lækre smeltede ost. Nemt og velsmagende - og så kræver det ikke den store opvask bagefter.
Klassiske koteletter i fad går man aldrig fejl af.
Du kan bruge andre svampe end champignon - og du kan spice saucen op med chili, hvis du har lyst til lidt ekstra smag. Koteletterne smager også godt med ris eller kartofler til.
11262 kJ / 2692 kcal
523 kJ / 125 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 28,2 % | 8,7 g |
Kulhydrat: | 39,4 % | 12,1 g |
Fedt: | 32,4 % | 4,6 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.