Du kan bruge andre svampe end champignon - og du kan spice saucen op med chili, hvis du har lyst til lidt ekstra smag. Koteletterne smager også godt med ris eller kartofler til.
10258 kJ / 2452 kcal
476 kJ / 114 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 30,5 % | 8,5 g |
Kulhydrat: | 43,8 % | 12,3 g |
Fedt: | 25,7 % | 3,3 g |
Klassiske koteletter i fad går man aldrig fejl af.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
4
Grisekoteletter (ca. 500 g)
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
|
2
Hakkede løg (ca. 150 g)
|
|
450 g
Champignoner i skiver
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
2 tsk
Tørret timian eller herbes de Provence
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
---|
Blade af bredbladet persille
|
---|
300 g
Tørret pasta, fx fettuccine
|
---|