Koteletter med champignoner og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

45 min

Koteletter i fad på en anden måde med champignon, løg og ost.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • hakket frisk kruspersille

Tilbehør

  • 500 g frisk grøn pasta, fx fettuccine

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern fedtet fra koteletterne. Brun dem i gyldent smør i en sauterpande ca. 2 min. på hver side. Tag koteletterne op og hold dem varme. Svits løg og champignoner ved jævn varme i ca. 5 min. Tilsæt fløde, herbes de provence, salt og peber. Lad saucen koge ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Smag til. Læg koteletterne (med sky) på champignonsaucen og fordel osten på kødet. Læg låg på panden og kog retten ved svag varme i ca. 4 min. eller til osten er smeltet.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,9 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 26 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: