Du kan bruge andre svampe end champignon - og du kan spice saucen op med chili, hvis du har lyst til lidt ekstra smag. Koteletterne smager også godt med ris eller kartofler til.
10258 kJ / 2452 kcal
476 kJ / 114 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 30,5 % | 8,5 g |
Kulhydrat: | 43,8 % | 12,3 g |
Fedt: | 25,7 % | 3,3 g |
Klassiske koteletter i fad går man aldrig fejl af.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Grisekoteletter (ca. 500 g)
|
4 |
---|---|
Smør
|
15 g |
Hakkede zittauerløg (ca. 150 g)
|
2 |
Champignoner i skiver
|
450 g |
Madlavningsfløde
|
2½ dl |
Tørret timian eller herbes de Provence
|
2 tsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Revet cheddar- og maasdammerost
|
100 g |
---|
Blade af bredbladet persille
|
---|
Tørret pasta, fx fettuccine
|
300 g |
---|